Svetainė Investicijosirfinansai.lt suteikia galimybę publikuoti svečio straipsnį. Tai puiki galimybė tiesiogiai prisidėti prie investuotojų finansinio švietimo ir padidinti savo žinomumą internete. Svečio straipsnio publikavimo kaina svetainėje su 2 išorinėmis “dofollow” nuorodomis yra 15 €. Kad jums būtų lengviau orientuotis, kokio straipsnio iš jūsų laukiame, galite susipažinti su trumpomis turinio gairėmis:

  • Svečio straipsnis turi būti susijęs su svetainėje aptariamomis temomis, būti unikalus, niekur anksčiau neskelbtas, geros kokybės ir parašytas lietuvių kalba. Tikriausiai neverta minėti, kad straipsnis turėtų praeiti plagijavimo bei AI teksto generatorių patikrą.
  • Pageidaujamas straipsnio ilgis turėtų būti apie 600–800 žodžių. Tačiau griežtų ilgio apribojimų nėra. Jeigu jūsų straipsnis yra naudingas ir tikrai turės vertę svetainės auditorijai, jis gali būti ir šiek tiek trumpesnis.
  • Kartu su straipsniu, taip pat galite pateikti ir jūsų pageidaujamas “title” bei “description” žymas.
  • Būtų šaunu, jeigu prieš rašant straipsnį, iš anksto pasiderintumėte straipsnio temą bei norimus raktažodžius. Taip išvengsite nesusipratimų, kuomet svetainėje jau yra straipsnių tomis temomis, apie kurias jūs planuojate rašyti. Tiesiog atsiųskite keletą temų idėjų ir mes kartu aptarsime, kokios temos šiuo metu yra aktualios.
  • Straipsnyje galite patalpinti 2 atgalines nuorodas. Straipsnis su “nofollow” nuorodomis publikuojamas nemokamai, tuo tarpu straipsnio su 2 išorinėmis “dofollow” nuorodomis publikavimo kaina yra 15 €.
  • Išorinės nuorodos straipsnyje NETURI nukreipti į kazino, sporto lažybų, lošimų, N-18 ar bet kokią kitą neetišką ar nelegalią veiklą skatinančią svetainę.
  • Išorinės nuorodos straipsnyje lieka aktyvios visą svetainės gyvavimo laikotarpį, išskyrus tuos atvejus, kai nuoroda nukreipia į neveikiantį interneto šaltinį ar turinį, įžeidžiantį svetainės lankytoją. Tokios nuorodos bus pašalintos be atskiro pranešimo.
  • Jeigu straipsnyje norite pridėti ir autoriaus biografiją, tuomet pateikite trumpą autoriaus aprašymą ir jo socialinių tinklų profilius. Taip galite atsiųsti ir autoriaus profilio nuotrauką, kuri bus įtraukta į jo biografiją.
  • Paskelbus straipsnį svetainėje, turinys tampa svetainės nuosavybe, todėl pasiliekame teisę redaguoti ir keisti straipsnį pagal savo poreikius. Straipsnio redagavimas gali apimti, bet neapsiriboti: naujo teksto, vaizdinės informacijos bei papildomų vidinių ar išorinių nuorodų įtraukimu. Kaip straipsnio autorius, jūs visuomet galite pateikti nuorodą į straipsnį pažymėdami savo autorystę, tačiau paskelbtas turinys priklauso svetainei.

Jei turite klausimų dėl šių turinio gairių ar svečių straipsnių talpinimo svetainėje apskritai, būtinai susisiekite pasinaudodami kontaktų forma arba el. paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..

Ačiū už susidomėjimą!

Straipsnio santrauka

Straipsnio pavadinimas: Svečių straipsniai

Aprašymas: Svetainė Investicijosirfinansai.lt suteikia galimybę publikuoti svečio straipsnį. Kad jums būtų lengviau orientuotis, kokio straipsnio iš jūsų laukiame, galite susipažinti su trumpomis turinio gairėmis. Svečio straipsnis - tai puiki galimybė tiesiogiai prisidėti prie investuotojų finansinio švietimo ir padidinti savo žinomumą internete.

Paskelba: 2023-07-10

Atnaujinta: 2024-03-18

Leidėjas: Investicijos ir Finansai

InvesticijosirFinansai.lt

Svetainė InvesticijosIrFinansai.lt nėra skolintojas, finansų ekspertas, patarėjas ar jokia kita finansinė institucija. Šioje svetainėje pateikiamas turinys nėra ir neturėtų būti suprantamas kaip patarimas, rekomendacija, pasiūlymas ar skatinimas pirkti, parduoti, sudaryti sandorį ar atlikti kitus veiksmus su finansinėmis priemonėmis. Prieš priimant sprendimą investuoti, primygtinai rekomenduojame atidžiai įvertinti savo finansinę situaciją, pasikonsultuoti su nepriklausomu finansų patarėju ir įsitikinti, jog aiškiai suprantate su investicija susijusią riziką. Investuokite atsakingai!

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Naršydami toliau jūs sutinkate su mūsų Privatumo politika ir slapukų naudojimu.