Šioje Svetainėje (InvesticijosIrFinansai.lt) stengiamės pateikti kuo tikslesnę ir objektyvesnę informaciją, tačiau negalime garantuoti pateikiamos informacijos tikslumo. Svetainėje pateiktos rinkų, investicinių priemonių, investavimo strategijų apžvalgos ir kiti straipsniai yra autoriaus nuomonė, kuri gali būti subjektyvi. Neatsakome už jokius nuostolius, patirtus remiantis šioje Svetainėje esančia informacija bei nesuteikiame jokių garantijų dėl Svetainėje esančios informacijos tikslumo bei naudojimo tinkamumo.

Pažymime, kad Svetainė InvesticijosIrFinansai.lt nėra skolintojas, finansų ekspertas, patarėjas ar jokia kita finansinė institucija. Šioje svetainėje pateikiamas turinys nėra ir neturėtų būti suprantamas kaip patarimas, rekomendacija, pasiūlymas ar skatinimas pirkti, parduoti, sudaryti sandorį arba atlikti kitus veiksmus su finansinėmis priemonėmis. Prieš priimant sprendimą investuoti, primygtinai rekomenduojame atidžiai įvertinti savo finansinę situaciją, pasikonsultuoti su nepriklausomu finansų patarėju ir įsitikinti, jog aiškiai suprantate su investicija susijusią riziką. Investuokite atsakingai!

Straipsnio santrauka

Straipsnio pavadinimas: Atsakomybės ribojimas

Aprašymas:

Paskelba: 2019-07-02

Atnaujinta: 2024-03-05

Leidėjas: Investicijos ir Finansai

InvesticijosirFinansai.lt

Svetainė InvesticijosIrFinansai.lt nėra skolintojas, finansų ekspertas, patarėjas ar jokia kita finansinė institucija. Šioje svetainėje pateikiamas turinys nėra ir neturėtų būti suprantamas kaip patarimas, rekomendacija, pasiūlymas ar skatinimas pirkti, parduoti, sudaryti sandorį ar atlikti kitus veiksmus su finansinėmis priemonėmis. Prieš priimant sprendimą investuoti, primygtinai rekomenduojame atidžiai įvertinti savo finansinę situaciją, pasikonsultuoti su nepriklausomu finansų patarėju ir įsitikinti, jog aiškiai suprantate su investicija susijusią riziką. Investuokite atsakingai!

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Naršydami toliau jūs sutinkate su mūsų Privatumo politika ir slapukų naudojimu.