Ieškote greitos paskolos nedirbantiems asmenims? Sužinokite kokiomis sąlygomis paprastai gali būti suteikta greita paskola bedarbiui ir kokia reali galimybė, dabartinėmis rinkos sąlygomis pasiskolinti bedarbiui apskritai.

Dabartinis gyvenimo tempas yra tikrai didžiulis, todėl nelaukti trumpalaikiai finansiniai rūpesčiai gali užklupti ir oficialaus darbo neturinčius žmones. Savaime suprantama, jog žaibiškai išpopuliarėjus taip vadinamai „freelancerio“ profesijai, net ir oficialaus darbo neturintis asmuo, gali turėti pakankamai nemažas pajamas, dirbdamas pagal individualią veiklą. Tačiau kaip į tokius pajamų šaltinius žiūri įvairios greitųjų kreditų bendrovės? Ar greitos paskolos bedarbiams yra suteikiamos tokiomis pačiomis sąlygomis, kaip ir pagal darbo sutartis dirbantiems žmonėms? Šiame straipsnyje apžvelgsime pagrindinius greitos paskolos internetu nedirbantiems žmonėms suteikimo niuansus.

Greitos paskolos internetu nedirbantiems asmenims

Pagrindiniai greitos paskolos internetu nedirbantiems žmonėms suteikimo niuansai.

Internetinių technologijų laikais, paprastų žmonių pajamas gali sudaryti ne tik oficialiai gaunamas darbo užmokestis, bet ir kiti pajamų šaltiniai. Gyventojai jau gali užsidirbti iš kūrybinės ar komercinės veiklos, investavimo ar verslo. Kitaip sakant, jei šiuo metu žmogus neturi jokio oficialaus darbo, dar nereiškia, jog jis taip pat neturi jokių pajamų.

Iš kitos pusės, Lietuvoje šiuo metu galioja pakankamai griežtos pinigų skolinimo taisyklės, kuriomis privalo vadovautis visos paskolas teikiančios kredito įstaigos. Pagal šias taisykles, greita paskola gali būti suteikta tik tokiam žmogui, kurio už turimas paskolas bendrai mokamos įmokos yra ne didesnės kaip 40 proc. visų gaunamų pajamų. Kitaip sakant, kreipiantis dėl greitos paskolos bedarbiams, būtina įrodyti, jog kliento gaunamos pajamos yra pakankamos ir pasiskolinti pinigai bus tikrai grąžinti laiku.

Svarbu kliento gaunamos pajamos ir jų šaltiniai

Taip pat reikėtų paminėti, jog vertindamos galimybę klientui suteikti paskolą, kreditų bendrovės atsižvelgia į visą eilę skirtingų faktorių. Visuomet yra išnagrinėjamas ne tik žmogaus gaunamų pajamų dydis, bet jų pajamų struktūra, šaltiniai, gaunamų pajamų pastovumas bei asmens kredito istorija. Na, o kaip asmens gaunamos pajamos, taip pat gali būti užskaitomos ne vien tik pajamos pagal darbo sutartį, bet ir kiti pagrįsti pajamų šaltiniai.

Apibendrinant, reikėtų pasakyti, kad greita paskola bedarbiui, gali būti suteikiama tada, kai žmogus turi kitų pajamų šaltinių, kuriuos gali pagrįsti. Taip pat, jo gaunamos pajamos turi būti pakankamos kreditui gauti. Taigi, greita paskola nedirbantiems klientams yra suteikiama tik turint pakankamą pajamų šaltinį, kurio teisėtumą galima pagrįsti. Jei klientas pajamas gauna neoficialiai, paskolų bendrovė tokių pajamų užskaityti tikrai negali.

Greita paskola nedirbantiems – tai pakankamai brangus skolinimosi būdas

Galiausiai norėtume priminti, kad greitos paskolos bedarbiams, kaip ir kitos momentinės paskolos – tai bene brangiausias skolinimosi būdas visoje rinkoje. Labai dažnai tokių paskolų metinės palūkanos perkopia net ir 40 proc., todėl prieš kreipiantis dėl tokios paskolos suteikimo, pirma reikėtų labai gerai pagalvoti ar tikrai verta skolintis. Gal yra kitų, žymiai pigesnių, skolinimosi būdų? Pavyzdžiui, pasiskolinti iš tėvų, giminių ar draugų? Greita paskola bedarbiui turėtų būti paskutinis skolinimosi variantas, kuomet pinigų reikia čia ir dabar, o pasiskolinti tikrai nėra iš ko.

Straipsnio santrauka
Greita paskola nedirbantiems – kokiomis sąlygomis galima tikėtis pasiskolinti?

Straipsnio pavadinimas: Greita paskola nedirbantiems – kokiomis sąlygomis galima tikėtis pasiskolinti?

Aprašymas: Ieškote greitos paskolos nedirbantiems asmenims? Sužinokite kokiomis sąlygomis paprastai gali būti suteikta greita paskola bedarbiui ir kokia reali galimybė, dabartinėmis rinkos sąlygomis pasiskolinti bedarbiui apskritai.

Paskelba: 2022-04-24

Atnaujinta: 2024-03-26

Leidėjas: Investicijos ir Finansai

InvesticijosirFinansai.lt

Sužinokite daugiau

Svetainė InvesticijosIrFinansai.lt nėra skolintojas, finansų ekspertas, patarėjas ar jokia kita finansinė institucija. Šioje svetainėje pateikiamas turinys nėra ir neturėtų būti suprantamas kaip patarimas, rekomendacija, pasiūlymas ar skatinimas pirkti, parduoti, sudaryti sandorį ar atlikti kitus veiksmus su finansinėmis priemonėmis. Prieš priimant sprendimą investuoti, primygtinai rekomenduojame atidžiai įvertinti savo finansinę situaciją, pasikonsultuoti su nepriklausomu finansų patarėju ir įsitikinti, jog aiškiai suprantate su investicija susijusią riziką. Investuokite atsakingai!

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Naršydami toliau jūs sutinkate su mūsų Privatumo politika ir slapukų naudojimu.