Sužinokite apie geriausius būdus užsidirbti namie papildomai ir paversti savo įgūdžius sėkmingu internetiniu verslu. Papildomas darbas namie, tampa vis populiaresniu ir svarbesniu pajamų šaltiniu, kadangi turi daug privalumų, palyginus su įprastu darbu biure. Pasinaudojus mūsų patarimais ir rekomendacijomis, jau šiandien galite pabandyti užsidirbti namuose papildomai!

Kuomet einamosios išlaidos pragyvenimui nuolat auga ir gaunamo darbo užmokesčio pradeda nepakakti, vis svarbesnėmis tampa papildomos pajamos, kurias gyventojai užsidirba laisvu nuo darbo metu. Papildomai gaunami pinigai gali padėti apmokant neplanuotai atsiradusias išlaidas, greičiau grąžinant skolą ar turint brangiai kainuojančius pomėgius. Papildomai uždirbamos pajamos prisideda ir prie finansinio saugumo stiprinimo, nes leidžia greičiau sukaupti nenumatytiems atvejams skirtas lėšas. Trumpai tariant, papildomai vykdoma veikla gali stipriai pagerinti asmens ar šeimos finansinę padėtį.

Papildomo darbo namuose privalumai

Sužinokite apie geriausius būdus užsidirbti namie papildomai ir paversti savo įgūdžius sėkmingu internetiniu verslu. Papildomas darbas namie, tampa vis populiaresniu ir svarbesniu pajamų šaltiniu, kadangi turi daug privalumų, palyginus su įprastu darbu biure. Pasinaudojus mūsų patarimais ir rekomendacijomis, jau šiandien galite pabandyti užsidirbti namuose papildomai!

Vienas iš dažniausiai naudojamų papildomų pajamų gavimo būdų yra papildomas darbas namuose. Tiesą sakant, darbas namie tampa vis populiaresne tendencija visame pasaulyje ir tarp paprastų darbuotojų. Taip yra neatsitiktinai, nes nuotolinis darbas iš namų turi nemažai privalumų. Visų pirma, darbas namuose leidžia žmonėms nusistatyti nuosavus darbo grafikus ir dirbti sau patogiu tempu - juk svarbiausia, kad darbas būtų padarytas, tiesa? Taip pat, dirbant iš namų galima sutaupyti nemažai laiko ir išlaidų, skirtų kelionei į įprastą darbo vietą. Galiausiai, darbas žinomoje ir patogioje aplinkoje gali pagerina darbuotojo koncentraciją, produktyvumą ir pasitenkinimą savo atliekamu darbu.

Populiariausi papildomo darbo namie būdai

Taigi, vykstant technologinei pažangai ir sparčiai plintant interneto naudojimu, darbas iš namų tapo įmanomas daugeliui žmonių. Kartu tai atvėrė ir naujas galimybes bei būdus užsidirbti papildomų pajamų namuose. Praktikoje dažniausiai pasitaiko šie papildomo uždarbio namuose būdai, kuriuos ir aptarsime:

  • Freelancinimas - pasiūlykite savo įgūdžius ir paslaugas populiariose užsienio platformose, tokiose kaip Upwork, Fiverr ar Freelancer. Lietuvoje užsakovų galite ieškoti Paslaugos.lt, Freelanceriai.lt ar fdp.lt svetainėse. Populiariausios darbo sritys: straipsnių rašymas, dizaino ir programavimo paslaugos, buhalterija ir pan.
  • Prekių pardavimas internetu - naudokitės populiariomis tarptautinėmis e-komercijos platformomis, tokiomis kaip Ebay, Amazon ar Etsy. Taip pat galima susikurti savo nuosavą e-parduotuvę ir ten pardavinėti prekes.
  • Internetinės apklausos ir tyrimai - užsidirbkite papildomai dalyvaudami UserTesting, OpinionOutpost, Swagbucks, Toluna ar OneOpinion platformų skelbiamose internetinėse apklausose bei tyrimuose.
  • Partnerystės (Affiliate) programos - reklamuokite ir parduokite produktus, paslaugas bei prekes per partnerystės tinklus ir uždirbkite komisiją už kiekvieną pardavimą.

Freelancinimas – laisvai samdomo specialisto profesija

Freelancinimas - tai  vienas populiariausių pastaruoju metu būdų užsidirbti papildomų lėšų dirbant namuose. Sparčiai didėjant tokių specialistų paklausai, atsirado ir specialios platformos, padedančios laisvai samdomiems profesionalams rasti užsakovų  visame pasaulyje. Žinomiausiose tarptautinėse platformose, tokiose kaip Upwork, Fiverr ir Freelancer, specialistai gali rasti darbo užsakymų tekstų kūrimo, dizaino, programavimo bei kitose srityse. Viskas ko reikia norint pradėti - tai susikurti savo profilį, nurodyti turimus įgūdžius bei darbo sritį ir siūlyti paslaugų kainą už užsakovų paskelbtus projektus. Priklausomai nuo skiriamo laiko ir pastangų, Freelancinimas gali būti papildomas darbas namuose arba pagrindinė jūsų veikla.

Upwork platforma

Upwork - tai viena didžiausių internetinių freelancerių platformų, jungiančių laisvai samdomus darbuotojus su klientais iš viso pasaulio.

Upwork - tai viena didžiausių internetinių freelancerių platformų, jungiančių laisvai samdomus darbuotojus su klientais iš viso pasaulio. Šioje platformoje galima rasti tikrai platų siūlomų darbų pasirinkimą, įskaitant tekstų rašymą, dizaino, programavimo paslaugas ir pan. Norint pradėti dirbti Upwork platformoje, pirma reikia susikurti profilį, tiksliai nurodyti turimus įgūdžius, patirtį bei parodyti jau atliktų darbų “portfolio”. Tuomet galima pradėti ieškoti darbo pasiūlymų ir pretenduoti į projektus, atitinkančius jūsų specializaciją.

Upwork platforma veikia pagal konkursinę sistemą, kur specialistai varžosi dėl užsakovų paskelbtų projektų. Siūloma kaina, dažnai nėra pats svarbiausias kriterijus, pagal kurį užsakovai renkasi jiems tinkamą specialistą, todėl varžantis dėl užsakymo, taip pat labai svarbu pateikti aiškų pasiūlymą ir greitai atsakyti klientui kylančius klausimus. Gavus užsakymą, su klientais galima bendrauti Upwork platformoje įdiegtais įrankiais. Platforma savo naudotojams siūlo laiko sekimo, projektų valdymo, apmokėjimo ar net kilusių ginčų sprendimo funkcijas. Taigi, jeigu ieškote papildomo darbo namie galimybių, tikrai verta išbandyti Upwork platformą.

Fiverr platforma

Fiverr - tai kita populiari internetinė freelancerių platforma, kurioje galima siūlyti pačias įvairiausias paslaugas.

Fiverr - tai kita populiari internetinė freelancerių platforma, kurioje galima siūlyti pačias įvairiausias paslaugas. Fiverr platformoje, freelanceriai kuria taip vadinamus "gigus", kurie iš esmės ir yra jų siūlomos paslaugos. Norint pradėti naudotis Fiverr, pirma reikia susikurti profilį, aprašyti turimus įgūdžius ir patalpinti sukauptą portfolio. Tuomet galima kurti savo “gigus” su detaliu aprašymu ir kainodara. Fiverr platformoje apsilankę klientai, ieško ir perka jų poreikius atitinkančius “gigus” ir tokiu būdu samdo paslaugas siūlančius laisvai samdomus specialistus.

Fiverr platforma turi didelę vartotojų bazę, todėl yra puiki vieta freelanceriams ir  klientams vieni kitus surasti. Taip pat, Fiverr siūlo įvairias priemones ir instrumentus, skirtus padėti freelanceriams plėtoti savo verslą. Pavyzdžiui, platformoje galima siūlyti ir papildomas paslaugas, lengvai reguliuoti paslaugų kainas ir bendrauti su klientais. Nesvarbu ar jau esate laisvai samdomas profesionalas ar tiesiog ieškote papildomo uždarbio namuose galimybių, būtinai išbandykite internetinę Fiverr platformą.

Freelancer platforma

Freelancer - tai viena didžiausių internetinių platformų, jungiančių freelancerius su klientais visame pasaulyje.

Freelancer - tai viena didžiausių internetinių platformų, jungiančių freelancerius su klientais visame pasaulyje. Platformoje galima rasti tikrai platų įvairių sričių projektų pasirinkimą, įskaitant tekstų rašymą, dizaino ir programavimo paslaugas ir pan. Norint pradėti naudotis Freelancer platforma, specialistas turi susikurti savo profilį ir nurodyti turimus įgūdžius. Taip pat reikėtų patalpinti ir jau atliktų darbų bei užsakymų portfolio, kad galimi klientai galėtų geriau įvertinti specialisto tinkamumą.

Freelancer platforma dirba pagal konkursų sistemą, kuomet freelanceriai varžosi dėl klientų paskelbtų projektų, siūlydami kainą su paslaugų aprašymu.  Dėl šios priežasties, labai svarbu sukurti kuo konkretesnį projekto pasiūlymą ir būti atsakingai bendrauti su galimais klientais, jiems kilus papildomų klausimų. Freelancer taip pat galima naudotis ir papildomais įrankiais, itin stipriai palengvinančiais darbą bei gauti mokėjimus per pačioje platformoje įdiegtą mokėjimų sistemą. Taigi, ieškant papildomo darbo namuose galimybių taip pat naudinga būtų išbandyti ir Freelancer platformą.

Papildomo uždarbio namuose galimybės internetinėse platformose

Populiariausiose freelancerių platformose, tokiose kaip Upwork, Fiverr ir Freelancer, galima rasti pačių įvairiausių darbo pasiūlymų, siekiant papildomai užsidirbti namuose. Tačiau bene populiariausios darbo kategorijos yra šios:

  • Tekstų rašymas: svetainių ar blogų turinio pildymas, SEO straipsniai, reklaminių tekstų kūrimas, prekių aprašymas, produktų techniniai parašymai ir pan.
  • Dizaino paslaugos: grafinis dizainas, tinklalapio dizainas, logotipų kūrimas, produkto ar prekės dizainas, knygos viršelio kūrimas ir pan.
  • Programavimo paslaugos: programinės įrangos, mobiliųjų programėlių ar internetinių tinklalapių kūrimas.
  • Aptarnavimo ir konsultavimo paslaugos: verslo ir rinkodaros konsultavimas, technologinis konsultavimas, klientų aptarnavimas, pardavimai, rinkodara, duomenų įvedimu ir pan.

Kaip pradėti dirbti freelanceriu internetinėse platformose?

Tiesą sakant, pradėti dirbti populiariose freelancerių platformose, tokiose kaip Upwork, Fiverr ar Freelancer, yra gana paprasta. Tiesa, sėkmingai pradžiai gali prireikti trupučio laiko, pastangų ar net sėkmės, tačiau atkakliai siekiant tikslo, tikrai galite sukurti stabilų papildomo uždarbio namuose šaltinį. Kita vertus, norint stipriai padidinti užsakymų skaičių ir gaunamą uždarbį, labai svarbu laikytis kelių svarbių taisyklių:

  • Būtinai sukurkite profesionalų profilį - jūsų profilyje turėtų būti kokybiška profilio nuotrauka, tiksliai ir išsamiai aprašyta darbo patirtis bei patalpintas pačių geriausių darbų portfolio, kuris klientui atskleistų jūsų galimybes.
  • Siūlykite konkurencingas kainas: jūsų siūlomos kainos turi atitikti rinkos standartus, tačiau kartu būti pakankamai konkurencingos, kad galėtumėte laimėti projektus.
  • Varžykitės dėl tinkamų projektų: nesivaržykite dėl visų iš eilės platformoje prieinamų projektų. Pasiūlymus teikite tik dėl tokių projektų, kurie atitinka jūsų šiuo metu turimus įgūdžius ir esate tikri, jog projektą tikrai pajėgsite užbaigti laiku.
  • Nuolat bendraukite su klientu: visuomet atsakykite į klientų užklausas ir periodiškai savo iniciatyva teikite informaciją apie projekto ir darbų eigą.
  • Dirbkite kokybiškai: svarbiausias jūsų resursas freelancerių rinkoje yra klientų atsiliepimai, todėl visuomet stenkitės suteikti aukščiausios kokybės paslaugas, net ir viršijančias klientų lūkesčius.

Prekių pardavimas internetu – papildomas uždarbis namuose prekiaujant

Prekių pardavimas internetu – tai dar vienas papildomo uždarbio namuose būdas. Dėka tokių elektroninės komercijos platformų kaip Amazon, eBay ar Etsy, dabar galima pasiekti klientus ir pardavinėti prekes visame pasaulyje. Taip pat galima susikurti ir savo nuosavą elektroninę parduotuvę. Toks papildomas darbas namuose gali būti puiki galimybė kūrybingiems žmonėms, gamintiems įvairius papuošalus ar kitus gaminius, paversti savo pomėgį papildomų pajamų šaltiniu.

Norint pradėti prekiauti internetu, pirma reikia susikurti pardavėjo paskyrą vienoje iš išvardintų komercijos platformų. Tuomet galėsite susikurti savo parduotuvę ir patalpinti joje parduodamas prekes. Nepamirškite pateikti išsamių prekių aprašymų, gražių nuotraukų ir žinoma, kainų. Taip pat labai svarbu nurodyti tikslius pardavėjo kontaktus, kuriais esant reikalui klientai ar galimi partneriai galėtų jus pasiekti. Juk puikus klientų aptarnavimas ir logistika yra bene svarbiausi jūsų el. verslo sėkmės veiksniai.

Beje, užsiimant elektronine prekyba, visiškai nebūtina turėti pas save visų parduodamų prekių. Pardavinėti prekes galima ir taip vadinamu „drop-shipping“ būdu, kuomet prekės yra sandėliuojamos ir siunčiamos pirkėjui tiesiai iš gamintojo. Tokiu būdu savo klientams galima pasiūlyti žymiai didesnį prekių asortimentą ir nereikia investuoti lėšų į nuolatinį nuosavo prekių sandėlio atnaujinimą ir palaikymą. Taigi, prekių pardavimas internetu gali būti įdomu ir pelningas papildomo uždarbio namuose būdas. Tinkamai nusiteikus, galima susikurti sėkmingą internetinę parduotuvę, suteikiančią nuolatinį stabilių pajamų srautą.

Papildomas darbas namie su Amazon, eBay ir Etsy platformomis

Tokios populiarios elektroninės komercijos platformos kaip Amazon, eBay ar Etsy, leidžia greitai susikurti savo parduotuves ir pasiekti klientus visame pasaulyje. Tačiau kiekviena platforma turi kiek skirtingus veiklos ir pardavimo modelius, todėl labai svarbu pasirinkti geriausiai poreikius atitinkantį variantą.

Pavyzdžiui, Amazon yra bene didžiausia pasaulyje internetinė parduotuvė, leidžianti įvairiems prekybininkams naudotis jos infrastruktūra ir pardavinėti savo prekes. Ebay – tai viena didžiausių pasaulyje internetinių prekyviečių, kurioj galima pardavinėti tiek naujas, tiek ir naudotas prekes. Savo ruožtu Etsy, visų pirma yra skirta unikalius rankdarbius savo namuose gaminantiems ir jais prekiaujantiems kūrybingiems žmonėms.

Prekyba per Amazon

Amazon yra pats didžiausias pasaulyje internetinės prekybos centras, leidžiantis jame atsidaryti nuosavas parduotuves ir suteikiantis prieigą prie klientų visuose žemynuose.

Norint pardavinėti prekes iš namų ir taip gauti papildomą uždarbį, vienas populiariausių sprendimų yra prekyba internetu Amazon platformoje. Amazon yra pats didžiausias pasaulyje internetinės prekybos centras, leidžiantis jame atsidaryti nuosavas parduotuves ir suteikiantis prieigą prie klientų visuose žemynuose. Kitaip sakant, prekiaujant per Amazon, savo prekes pardavinėsite ne tik Lietuvoje, bet ir kitose pasaulio šalyse.

Pradėti prekiauti Amazon platformoje yra ganėtinai nesudėtinga, jums tiesiog reikės sukurti pardavėjo paskyrą ir sudaryti parduodamų prekių sąrašą. Siekiant palengvinti pardavėjų darbą, Amazon siūlo naudingus įrankius, padedančius sukurti profesionalius prekių sąrašus su produktų aprašymais, nuotraukomis ir kainodara. Norint Amazon platformoje pasiekti gerų prekybos rezultatų, būtina koncentruotis į aukštą parduodamų prekių bei klientų aptarnavimo kokybę.

Beje, nusprendus pardavinėti prekes per Amazon, rekomenduojame pasidomėti „Fulfillment by Amazon (FBA)“ programa, pagal kurią savo parduodamas prekes galite laikyti Amazon sandėliuose ir klientų aptarnavimo bei prekių pristatymo reikalus patikėti pačiai Amazon. Tokiu būdu, net ir pirkėjams iš kitų žemynų galėsite pasiūlyti greita prekių pristatymą.

Prekyba eBay platformoje

eBay yra viena didžiausių internetinių prekybos platformų, kuri leidžia prekiauti tiek naujomis, tiek ir naudotomis prekėmis.

Prekių pardavimas per eBay – tai vienas populiariausių papildomo uždarbio namuose būdų, užsiimant elektronine prekyba. eBay yra viena didžiausių internetinių prekybos platformų, kuri leidžia prekiauti tiek naujomis, tiek ir naudotomis prekėmis. Pradėti prekiauti per eBay yra gana paprasta, tiesiog reikia susikurti pardavėjo paskyrą ir sukelti parduodamas prekes. eBay platforma savo klientams suteikia patogiu įrankius, kurių pagalba galima sukurti profesionaliai atrodančius prekių skelbimus, su prekių aprašymais, nuotraukomis ir kainomis.

Norint eBay platformoje sulaukti sėkmės, labai svarbu atkreipti dėmesį į parduodamų prekių kokybę bei klientų aptarnavimą. Greitai atsakykite į klientams kilusius klausimus, laiku išsiųskite prekes bei lanksčiai spręskite prekių grąžinimo klausimus. Klientų atsiliepimai yra vienas iš pačių svarbiausių kriterijų, pagal kuriuos pirkėjai renkasi pardavėją eBay platformoje. Taigi, pasirinkus tinkamą pardavimų strategiją, eBay platforma ilgainiui gali tapti stabilaus papildomo uždarbio namuose šaltiniu.

Prekyba gaminiais per Etsy

Kūrybingiems žmonėms, užsiimantiems kažkokiu papildomu darbu namuose ar tiesiog laisvalaikiu gaminantiems rankų darbo gaminius, rekomenduojame išbandyti Etsy prekybos platformą.

Kūrybingiems žmonėms, užsiimantiems kažkokiu papildomu darbu namuose ar tiesiog laisvalaikiu gaminantiems rankų darbo gaminius, rekomenduojame išbandyti Etsy prekybos platformą. Etsy orientuojasi į prekybą unikaliais rankų darbo gaminiams, todėl ši platforma yra pats geriausias pasirinkimas žmonėms, norintiems parduoti rankų darbo prekes ar senovinius daiktus. Norint pradėti pardavinėti savo gaminius per Etsy, reikia sukurti pardavėjo paskyrą ir sukelti prekes. Kaip ir kitos populiarios prekybos platformos, Etsy turi parengusi papildomus įrankius, kurie padeda sukurti gražiai ir profesionaliai atrodančius prekių skelbimus.

Norėdami sėkmingai dirbti Etsy, būtina sutelkti dėmesį į aukštos kokybės produktų gamybą ir puikų klientų aptarnavimą. Atidžiai ir gražiai supakuokite prekes, laiku siųskite gautus užsakymus, greitai atsakykite į klientų užklausimus. Beje, parduodant prekes per Etsy rinką, taip pat klientams galima pasiūlyti ir papildomas paslaugas, pavyzdžiui individualių prekių gamybą ar didmeninę gaminių kainą. Taigi, dirbant kryptingai ir su teisingu požiūriu, net ir nedidelis papildomas darbas namuose, su Etsy platformos pagalba gali tapti nuolatinių papildomų pajamų šaltiniu.

O gal susikurti savo nuosavą el. parduotuvę?

Norint užsiimti elektronine prekyba, taip pat galima susikurti savo elektroninę parduotuvę pačiam. Toks kelias suteikia žymiai daugiau kontrolės nei elektroninės prekybos platformos, nes jūs pats esate atsakingas už savo svetainės bei elektroninės parduotuvės valdymą. Iš kitos pusės, norint susikurti savo parduotuvę, jums prireiks nemažai techninių žinių. Jums reikės ne tik sukurti verslą reprezentuojančią svetainę ir elektroninę parduotuvę, bet taip pat integruoti apmokėjimo sistemą bei prekių pristatymą. Tačiau, šiuo metu rinkoje yra nemažai mokamų bei nemokamų elektroninių komercinių platformų ir svetainių kūrėjų, siūlančių jau parengtus parduotuvių šablonus ir įrankius, kurie padės greitai susikurti nuosavą el. parduotuvę.

Siekiant, kad jūsų sukurta el. parduotuvė veiktų sėkmingai, svarbu sutelkti dėmesį į profesionalią ir patogiai naudojamą svetainę, aukštos kokybės prekių pasiūlą ir puikų klientų aptarnavimą. Taip pat būtina reklamuoti savo parduotuvę, nes skirtingai, nei naudojantis populiariomis ir plačiai žinomomis prekybos platformomis, apie jūsų parduotuvę galimas pirkėjas dar nieko nežino. Taigi, nuosavos el. parduotuvės kūrimas ir valdymas pareikalaus daugiau laiko ir finansinių resursų nei prekyba populiariose platformose. Kita vertus, su tinkamu požiūriu ir parengta ilgalaike strategija, tokia papildoma veikla ilgainiui gali atnešti žymiai didesnes pajamas.

Reklamos svarba užsiimant el. prekyba

Užsiimant elektronine prekyba, o ypač susikūrus savo el. parduotuvę, svarbu įsidėmėti, jog parduodamo produkto reklama yra viena svarbiausių sėkmingo internetinio verslo sudedamųjų. Visiškai nesvarbu, kokie geri ir puikūs yra jūsų produktai, jei žmonės nieko apie juos nežino, jūs tiesiog neturėsite kam jų parduoti. Taigi, reklama padeda didinti jūsų be jūsų prekių žinomumą ir  turi didžiulį poveikį pardavimams. Praktikoje yra naudojama daug skirtingų reklamos strategijų ir technikų: optimizavimas paieškos sistemoms (SEO), socialinis marketingas, el. pašto rinkodara ar net partizaninis marketingas ir pan.

Be tradicinių reklamos metodų, taip pat svarbu stiprinti ir jūsų ryšius su klientais. Klientų lojalumą galima padidinti teikiant gerą klientų aptarnavimą, skubiai atsakant į klientų klausimus ar siūlant įvairias akcijas bei nuolaidas. Taigi, kartu derinant veiksmingas reklamos strategijas ir kokybišką klientų aptarnavimą, galima žymiai padidinti pardavimus ir gaunamas pajamas net ir užsiimant labai smulkiais papildomais darbais namuose.

Internetinės apklausos – įdomus papildomo uždarbio namie būdas

Internetinės apklausos – tai įdomus ir pakankamai nesudėtingas papildomo uždarbio namuose būdas, kuriuo galima užsiimti net ir laisvalaikio metu. Internetinių tyrimų ir apklausų bendrovės moka žmonėms pinigus už jų nuomonę apie įvairius produktus ar paslaugas. Taigi, kas gali būti geriau, nei gauti pinigų už savo nuomonę ir idėjas? Norint pradėti dalyvauti internetiniuose tyrimuose, jums tiesiog reikia užsiregistruoti tyrimų bendrovėje ir sukurti savo profilį. Tuomet bendrovė siųs jums kvietimus dalyvauti apklausose, o jūs galėsite rinktis jus dominančius tyrimus.

Internetinėse apklausose uždirbama papildomų pinigų suma, pagrinde priklauso nuo apklausų ilgio, sudėtingumo bei jau atliktų apklausų skaičiaus. Kita vertus, daugelis tokių apklausų dalyvių pastebi, kad dalyvaujant apklausose tikrai galima papildomai užsidirbti kelis eurus iš savo namų. Beje, be finansinės naudos, dalyvavimas internetiniuose tyrimuose taip pat gali būti puiki galimybė sužinoti dagiau apie naujus produktus, paslaugas bei tiesiogiai bendrauti su jus dominančių prekės ženklų atstovais. Taigi, jeigu ieškote paprasto ir įdomaus papildomo darbo namuose, internetinės  apklausos gali būti puiki galimybė išbandyti kažką naujo.

Populiariausios internetinių apklausų svetainės

UserTesting yra viena geriausiai Europoje žinomų internetinių apklausų svetainių, kuri suveda produktų gamintojus su realiais vartotojais, kurie išbando produktą ir pateikia savo atsiliepimus.

Šiuo metu veikia tikrai nemažai internetinių apklausų svetainių, kuriose galima gauti šiek tiek papildomų pajamų. Populiariausios iš jų yra UserTesting, OpinionOutpost, Swagbucks, Toluna bei OneOpinion. Šios svetainės siūlo registruotiems asmenims dalyvauti mokamose apklausose ir uždirbti nedidelį atlyginimą už jų pateiktą nuomonę.

Pavyzdžiui, UserTesting yra viena geriausiai Europoje žinomų internetinių apklausų svetainių, kuri suveda produktų gamintojus su realiais vartotojais, kurie išbando produktą ir pateikia savo atsiliepimus. Swagbucks yra kita populiari internetinių apklausų svetainė, kuri be įprastų apklausų suteikia galimybę užsidirbti papildomai žiūrint vaizdo įrašus, žaidžiant žaidimus ar tiesiog naršant internete. Taigi, užsiregistravus vienoje ar keliose apklausų svetainėse, jūs galėsite paprastai ir greitai papildomai užsidirbti namuose, tiesiog dalindamiesi savo nuomone ir patirtais įspūdžiais.

Kiek galima papildomai uždirbti namuose dalyvaujant internetinėse apklausose?

Gaunamas uždarbis iš internetinių apklausų svetainių pagrinde priklauso nuo jose atliktų apklausų skaičiaus ir už kiekvieną atliktą apklausą siūlomo atlygio. Pavyzdžiui, vienos apklausos gali būti vertos tik 50 centų, o kitos – 10 ar daugiau eurų. Papildomai namuose uždirbamos pinigų sumos dydis priklausys nuo skiriamo laiko. Tačiau galima sakyti, jog apklausose dalyvaujant reguliariai, galima tikėtis papildomai uždirbti nuo 50 iki 200 eurų per mėnesį. Taigi, jeigu norite papildyti savo piniginę keliais šimtais eurų per mėnesį, internetinės apklausos gali būti tinkamas pasirinkimas.

Papildomas uždarbis namuose su partnerystės programomis

Partnerystės (Affiliate) programos - tai dar viena papildomo darbo namuose galimybė. Šiuo atveju, jūs turėsite reklamuoti ir pardavinėti įvairius produktus bei paslaugas ir uždirbsite tam tikrus komisinius nuo kiekvieno pardavimo. Norint pradėti užsiimti partnerystės programomis, geriausia būtų prisijungti prie Affiliate tinklų, kurie gali pasiūlyti pačių įvairiausių prekių ženklų. Didelė tikimybė, kad būtent tokiuose tinkluose jūs rasite jums tinkančias prekes ar paslaugas. Prisijungus prie Affiliate tinklo ir išsirinkus norimą produktą, gausite jo pardavimo unikalią nuorodą, kuria galėsite dalintis su savo auditorija svetainėje, socialiniuose tinkluose ar kitais rinkodaros kanalais.

Norint maksimaliai išnaudoti kiekvienos partnerystės programos galimybes, svarbu reklamuoti tokius produktus ar paslaugas, kuriais patys tikite ir kurias jūsų auditorija taip pat galės vertinti kaip naudingas. Siekiant gauti tiesioginį srautą į turimą partnerystės nuorodą, svarbu aktyviai ją reklamuoti ir naudotis įvairiomis rinkodaros strategijomis. Iš partnerystės programų gaunamos pajamos yra tiesiogiai susijusios su lankytojų srauto dydžiu per jūsų partnerystės nuorodą. Taigi, skyrus Affiliate marketingui truputį laiko, galima susikurti generuojantį nemažas pajamas papildomo uždarbio namuose šaltinį.

Partnerystės (Affiliate) programos - tai dar viena papildomo darbo namuose galimybė.

Kaip pradėti dirbti su partnerystės programomis namuose?

Norint pradėti dirbti su partnerystės programomis (Affiliate), atlikti šiuos svarbius žingsnius:

  • Išsirinkite nišą – pradžioje geriausia būtų pasirinkti tokią nišą, kuri jus patį domintų ir apie kurią turite pakankamai žinių. Iš esmės, tai gali būti bet kas nuo finansinių paslaugų iki kelionių ar technologijų.
  • Raskite partnerystės programą – kuomet turite savo nišą, ieškokite tinkamos partnerystės programos, kurioje būtų siūlomos prekės ar paslaugos, susijusios su jūsų niša. Tikėtina, jog tinkamą partnerystės programą tikrai surasite viename iš didžiųjų Affiliate tinklų: Amazon Associates, Commission Junction, ShareASale, Impact ar TargetCircle.
  • Užsiregistruokite – radus partnerystės programą, prie kurios norėtumėte prisijungti, sukurkite savo paskyrą ir laukite patvirtinimo. Techniškai tai nesudėtingas žingsnis, kuriam reikia kelių pagrindinių duomenų apie save, tačiau dažnai tenka pateikti papildomą informaciją apie planuojamus naudoti reklamos būdus ir pan. Taigi, jūsų patvirtinimas gali kartais ir užtrukti.
  • Gaukite unikalią nuorodą – baigus registraciją ir jus patvirtinus, galėsite gauti pasirinktos prekės ar paslaugos unikalią nuorodą. Vėliau, už kiekvieną per šią nuorodą atliktą pirkimą galėsite gauti nustatyto dydžio komisinį mokestį.
  • Reklamuokite produktus ir paslaugas – turint affiliate nuorodą, galite pradėti reklamuoti norimus produktus ir paslaugas interneto svetainėse, socialiniuose tinkluose, el. paštu ar per kitus rinkodaros kanalus.
  • Stebėkite veiklos rezultatus – reguliariai tikrinkite savo paskyrą ir stebėtumėte veiklos rodiklius bei gaunamas pajamas. Šios informacijos pagalba galėsite optimizuoti naudojamus platinimo kanalus ir taip didinti gaunamas pajamas.

Taigi, sekdami šias paprastas žingsnis, galite pradėti dirbti su partnerystės programomis namuose ir uždirbti nemažas pajamas. Praktika rodo, kad įdėjus pakankamai laiko ir pastangų, papildomas darbas namuose su partnerystės programomis gali tikrai būti pelningu.

Papildomas darbas namie – ar tikrai verta?

Galiausiai reikėtų pasakyti, kad papildomas darbas namuose yra puikus būdas papildyti savo asmeninę ar šeimos piniginę ir padidinti finansinį stabilumą. Šiuo metu yra pakankamai nemažai būdų užsidirbti papildomų pinigų namuose. Pavyzdžiui, laisvai samdomas (freelancerio) darbas, prekių pardavimas internetu, dalyvavimas internetinėse apklausose ar uždarbis iš partnerystės programų. Tiesą sakant, kiekvienas iš šių būdų yra labai skirtingi ir turi nemažai tik sau būdingų, unikalių, iššūkių. Tačiau skyrus truputį laiko ir pastangų, bet kurį papildomo uždarbio namuose būdą galima paversti ir sėkminga nuolatine veikla. Papildomas darbas namuose leidžia žymiai greičiau pasiekti užsibrėžtus finansinius tikslus, todėl kviečiame žengti pirmuosius žingsnius ir pradėti užsidirbti papildomai iš savo namų jau šiandien!

Straipsnio santrauka
Papildomas uždarbis namuose – geriausi būdai dirbti ir užsidirbti namuose papildomų pajamų

Straipsnio pavadinimas: Papildomas uždarbis namuose – geriausi būdai dirbti ir užsidirbti namuose papildomų pajamų

Aprašymas: Sužinokite apie geriausius būdus užsidirbti namie papildomai ir paversti savo įgūdžius sėkmingu internetiniu verslu. Papildomas darbas namie, tampa vis populiaresniu ir svarbesniu pajamų šaltiniu, kadangi turi daug privalumų, palyginus su įprastu darbu biure. Pasinaudojus mūsų patarimais ir rekomendacijomis, jau šiandien galite pabandyti užsidirbti namuose papildomai!

Paskelba: 2023-02-08

Atnaujinta: 2024-03-26

Leidėjas: Investicijos ir Finansai

InvesticijosirFinansai.lt

Sužinokite daugiau

Svetainė InvesticijosIrFinansai.lt nėra skolintojas, finansų ekspertas, patarėjas ar jokia kita finansinė institucija. Šioje svetainėje pateikiamas turinys nėra ir neturėtų būti suprantamas kaip patarimas, rekomendacija, pasiūlymas ar skatinimas pirkti, parduoti, sudaryti sandorį ar atlikti kitus veiksmus su finansinėmis priemonėmis. Prieš priimant sprendimą investuoti, primygtinai rekomenduojame atidžiai įvertinti savo finansinę situaciją, pasikonsultuoti su nepriklausomu finansų patarėju ir įsitikinti, jog aiškiai suprantate su investicija susijusią riziką. Investuokite atsakingai!

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Naršydami toliau jūs sutinkate su mūsų Privatumo politika ir slapukų naudojimu.