Pagrindinių kripto valiutų kursai ir kainos. Stebėkite kaip kinta kriptovaliutų kainos realiu laiku. Visi kripto kursai atnaujinami akimirksniu, gaukite pačią naujausią informaciją tiesiai iš kriptorinkos.

Kriptovaliutos arba virtualios valiutos – tai viena populiariausių šiuo metu pokalbių temų, tiek tarp investuotojų, tiek tarp paprastų žmonių. Daugelio finansų rinkų specialistų nuomone, prekiauti kriptovaliutomis dažnai būna pelningiau nei investuoti į akcijas ar išvestinius vertybinius popierius. Kita vertus, kriptovaliutų rinka yra labai nepastovi ir siekiant joje uždirbti, būtina nuolat sekti kokios yra kriptovaliutų kainos. Būtent todėl nusprendėme parašyti straipsnį, kuriame būtų pateiktos visos populiariausios kriptovaliutos ir jų keitimo kursai realiu laiku. Tikimės, kad nuolat atnaujinami kriptovaliutų kursai, padės priimti gerus investicinius sprendimus ir uždirbti didelę grąžą.

Kodėl kriptovaliutų kursai nuolat svyruoja? Na, visų pirma kriptovaliutų rinka dar yra pakankamai jauna, todėl bet kokia žiniasklaidoje ar socialiniuose tinkluose pasklidusi informacija daro didelę įtaką kriptovaliutų kainoms. Pavyzdžiui, pasklidusi informacija apie valstybių priimamus reguliacinius kriptorinkos sprendimus, paprastai neigiamai įtakoja kriptovaliutų keitimo kursus ir skatina kainų kritimą. Kita vertus, autoritetingų ir visuomenėje gerai žinomų žmonių („influencerių“) pasisakymai apie kriptovaliutų privalumus, gali akimirksniu pakeisti nuotaikas rinkoje ir įtakoti kriptovaliutų kainos kilimą. Taigi, norint žinoti kada pirkti kriptovaliutą, reikia ne tik nuolat sekti jos kainas, bet ir apskritai nuolat domėtis kriptorinkos naujienomis.

Kriptovaliutu kursai nulat svyruoja, todėl kriptovaliutos yra geras būdas užsidirbti tiems žmonėms, kurie nebijo rizikuoti.

Nors šiuo metu kriptovaliutomis yra prekiaujama įvairiose kripto biržose, o norintiems jų nusipirkti, veikia įvairios kriptovaliutų keityklos, pasauliniu mastu kriptovaliutų reguliavimas nėra suprantamas vienodai. Reikėtų pasakyti, kad kriptovaliutų rinkos reguliavimo klausimai vis dažniau atsiduria pasaulio politikų darbotvarkėse, tačiau vieningos pozicijos iki dabar dar nėra prieita. Šiai dienai, vienos valstybės atsiskaitymus kriptovaliutomis palaiko, kitos jas draudžia, o dar kitos – tiesiog ignoruoja. Žinoma, tokia neapibrėžta situacija, negali neįtakoti ir kriptovaliutų kursų svyravimų, todėl staigus ir nepaaiškinamas kainos kritimas ir vėliau sekantis, dar staigesnis kainos kilimas yra daugiau mažiau įprastas reiškinys šioje rinkoje.

Taigi, kriptorinka yra labai dinamiška ir nuolat kintanti, todėl net ir pačių populiariausių kripto valiutų kursai gali stipriai svyruoti. Iš kitos pusės, kriptovaliutų kursų svyravimas yra puiki proga kriptovaliutą nusipirkti pigiai ir vėliau ją parduoti brangiai, todėl žmonėms, norintiems užsidirbti ir nebijantiems rizikuoti, investavimas į kriptovaliutas, tikriausiai yra vienas geriausių pasirinkimų.

Pas mus pateikiami šių ir kitų populiariausių kripto valiutų kursai:

  • Bitcoin kaina
  • Ethereum kaina
  • Ripple kaina
  • Litecoin kaina
  • IOTA kaina
  • Monero kaina
  • Bitcoin Cash kaina

Straipsnio santrauka
30 pačių populiariausių kriptovaliutų kursai

Straipsnio pavadinimas: 30 pačių populiariausių kriptovaliutų kursai

Aprašymas: Pagrindinių kripto valiutų kursai ir kainos. Stebėkite kaip kinta kriptovaliutų kainos realiu laiku. Visi kripto kursai atnaujinami akimirksniu, gaukite pačią naujausią informaciją tiesiai iš kriptorinkos.

Paskelba: 2020-08-17

Atnaujinta: 2024-03-26

Leidėjas: Investicijos ir Finansai

InvesticijosirFinansai.lt

Sužinokite daugiau

Svetainė InvesticijosIrFinansai.lt nėra skolintojas, finansų ekspertas, patarėjas ar jokia kita finansinė institucija. Šioje svetainėje pateikiamas turinys nėra ir neturėtų būti suprantamas kaip patarimas, rekomendacija, pasiūlymas ar skatinimas pirkti, parduoti, sudaryti sandorį ar atlikti kitus veiksmus su finansinėmis priemonėmis. Prieš priimant sprendimą investuoti, primygtinai rekomenduojame atidžiai įvertinti savo finansinę situaciją, pasikonsultuoti su nepriklausomu finansų patarėju ir įsitikinti, jog aiškiai suprantate su investicija susijusią riziką. Investuokite atsakingai!

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Naršydami toliau jūs sutinkate su mūsų Privatumo politika ir slapukų naudojimu.