Trezor One ir Trezor Model T kriptovaliutų piniginių kainos ir apžvalga. Išsirinkite saugią ir modernią piniginę savo skaitmeniniam turtui saugoti.

Trezor – tai 2013 metais Čekijoje įkurtos kompanijos „SatoshiLabs“ gaminamų kriptovaliutų piniginių prekinis ženklas.

Palyginus dar pakankamai nesenai atsiradusios kriptovaliutos, pradeda daryti vis didesnę įtaką tiek pasaulinei ekonomikai, tiek ir paprastų vartotojų buičiai. Daugelis žmonių jau yra ne tik girdėję apie bitkoiną, eterį ar kitą populiarią kriptovaliutą, bet tikriausiai yra pabandę jų ir nusipirkti. Tačiau kur patikimai laikyti įsigytą skaitmeninį turtą? Bene saugiausias būdas yra specialios kriptovaliutos piniginės duomenų laikmenose. Šiame straipsnyje apžvelgsime Trezor piniginių privalumus ir trūkumus bei padėsime išsirinkti geriausiai lūkesčius atitinkantį modelį.

Trezor piniginių modeliai ir palyginimas

Trezor – tai 2013 metais Čekijoje įkurtos kompanijos „SatoshiLabs“ gaminamų kriptovaliutų piniginių prekinis ženklas. Trezor piniginės kartu su Ledger užima didžiąją dalį visos rinkos ir yra tiesioginiai konkurentai. Šiuo metu „SatoshiLabs“ siūlo dviejų modelių pinigines – Trezor One ir Trezor Model T. Šias abi kriptovaliutų pinigines galima saugiai prijungti prie personalinio ir nešiojamo kompiuterio, planšetės ar išmaniojo telefono.

Trezor One kriptovaliutos piniginė

Trezor One – tai pirmoji kieto tipo kritovaliutų piniginė, vartotojams pristatyta dar 2014 metais.

Trezor One – tai pirmoji kieto tipo kritovaliutų piniginė, vartotojams pristatyta dar 2014 metais. Piniginė ne tik palaiko daugiau kaip 1000 skirtingų kriptovaliutų ir žetonų, bet ir turi tiesioginę sąsają su kriptovaliutų keityklomis, kuriose iškarto galima įsigyti norimos kriptovaliutos. Trezor One piniginė taip pat gali pasigirti ir pakankamai dideliu 128x64 px OLED ekranu, kuriame iš karto galima matyti visą reikiamą informaciją.

Privalumai

  • Labai prieinama kaina – šios Trezor piniginės kaina yra tik 59 eurai. Nedidelė Trezor kaina daro ją itin prieinamą kiekvienam kritpvaliutomis susidomėjusiam naujokui.
  • Trezor One palaiko daugiau kaip 1000 įvairių kriptovaliutų ir žetonų, kas 99 proc. atvejų yra daugiau nei pakankama.
  • Praradus ar sugadinus savo Trezor piniginę, duomenis galima atkurti 24 raktinių žodžių sekos pagalba.

Trūkumai

  • Trezor One palaiko tik Android išmaniuosius telefonus.

Trezor Model T kriptovaliutų piniginė

Trezor Model T – tai 2019 metais pasirodžiusi premium klasės Trezor piniginė.

Trezor Model T – tai 2019 metais pasirodžiusi premium klasės Trezor piniginė. Be visų privalumų, kuriuos turi Trezor One, ši piniginė palaiko dar daugiau kriptovaliutų ir žetonų bei turi net 240x240 dydžio spalvotą lietiminį LCD ekraną. Iš kitos pusės, Trezor Model T kaina yra bene didžiausia visoje rinkoje, net tarp premium klasės kritovaliutų piniginių. Todėl nepaisant didelio spalvoto LCD ekrano ir kitų Modet T privalumų, daugeliui vartotojų, ši Trezor piniginė gali būti tiesiog per brangi.

Privalumai

  • Itin didelis palaikomų kriptovaliutų ir žetonų skaičius – Trezor Model T palaiko daugiau kaip 1600 skirtingų kriptovaliutų ir virtualių žetonų.
  • Didelis spalvotas ekranas – ši Trezor piniginė turi 240x240 dydžio spalvotą lietiminį LCD ekraną. Tokiu privalumu negali pasigirti net ir tiesioginis Trezor Model T konkurentas – Ledger Nano X.
  • Integruota kriptovaliutų keitykla leidžia tiesiogiai per Trezor įsigyti norimą kriptovaliutą.

Trūkumai

  • Didelė kaina – pakankamai didelė Trezor Model T kaina daro ją mažiau patrauklią daugeliui vartotojų.
  • Palaiko tik Android išmaniuosius telefonus.

Trezor One ir Trezor Model T palyginimas

Taigi, visų pirma reikėtų pažymėti, kad tiek Trezor One, tiek ir Trezor Model T, užtikrina tik pačius aukščiausius saugumo standartus. Net ir pametus, sugadinus ar kitaip praradus savo Trezor piniginę yra galimybė atkurti visus prarastus duomenis. Trezor One – tai bazinis modelis, turintis visas būtinas tokiai piniginei funkcijas bei niekuo nenusileidžiantis savo konkurentams. Jei savo Trezor planuojate naudoti, pavyzdžiui, tik kaip bitcoin piniginę ar įsigytą kriptovaliutą saugoti ilgą laiką, šio modelio teikiamų galimybių jums užteks daugiau nei pakankamai. Kita vertus, Trezor taip pat siūlo ir premium klasės Model T modelį. Tačiau dėl pakankamai nemažos kainos, šią piniginę mes rekomenduotume tik aktyvia kriptovaliutų prekyba užsiimantiems investuotojams, kurie tikrai galėtų pajusti ir įvertinti patogesnės vartotojo sąsajos privalumus.

Trezor One ir Trezor Model T kriptopiniginių palyginimas
KriterijaiTrezor OneTrezor Model T
Kaina 59 Eur 192 Eur
Palaikomos kriptovaliutos 1000+ 1600+
Jungtys USB USB
Ekrano raiška 128 x 64 px Spalvotas 240 x 240 px
Baterija - -
Išmatavimai 60 x 30 x 6 mm 64 x 39 x 10 mm
Svoris 12 g 22 g

Straipsnio santrauka
Trezor piniginių apžvalga – privalumai ir trūkumai

Straipsnio pavadinimas: Trezor piniginių apžvalga – privalumai ir trūkumai

Aprašymas: Trezor One ir Trezor Model T kriptovaliutų piniginių kainos ir apžvalga. Išsirinkite saugią ir modernią piniginę savo skaitmeniniam turtui saugoti.

Paskelba: 2021-07-21

Atnaujinta: 2024-03-26

Leidėjas: Investicijos ir Finansai

InvesticijosirFinansai.lt

Sužinokite daugiau

Svetainė InvesticijosIrFinansai.lt nėra skolintojas, finansų ekspertas, patarėjas ar jokia kita finansinė institucija. Šioje svetainėje pateikiamas turinys nėra ir neturėtų būti suprantamas kaip patarimas, rekomendacija, pasiūlymas ar skatinimas pirkti, parduoti, sudaryti sandorį ar atlikti kitus veiksmus su finansinėmis priemonėmis. Prieš priimant sprendimą investuoti, primygtinai rekomenduojame atidžiai įvertinti savo finansinę situaciją, pasikonsultuoti su nepriklausomu finansų patarėju ir įsitikinti, jog aiškiai suprantate su investicija susijusią riziką. Investuokite atsakingai!

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Naršydami toliau jūs sutinkate su mūsų Privatumo politika ir slapukų naudojimu.