Pastaruoju metu kriptovaliutų populiarumas vis auga. Bitcoin, Ethereum ir daugybė kitų skaitmeninių valiutų pritraukia daugelio žmonių dėmesį. Tačiau augant kriptorinkai, kartu kyla ir svarbus klausimas – kur saugiai laikyti ir prekiauti šiomis kriptovaliutomis?

Orbitos.io – tai daugiau kaip 10 metų veikianti Lietuviško kapitalo kriptovaliutų platforma, kurioje galima keisti, siųsti ir saugoti turimą skaitmeninį turtą. Savo veikloje platforma pabrėžia saugumą, paprastumą bei itin konkurencingus paslaugų įkainius. Tačiau kaip Orbitos.io veikia praktiškai ir kaip ji atrodo palyginus su kitomis kriptovaliutų biržomis?

Orbitos.io – tai daugiau kaip 10 metų veikianti Lietuviško kapitalo kriptovaliutų platforma, kurioje galima keisti, siųsti ir saugoti turimą skaitmeninį turtą. Savo veikloje platforma pabrėžia saugumą, paprastumą bei itin konkurencingus paslaugų įkainius. Tačiau kaip Orbitos.io veikia praktiškai ir kaip ji atrodo palyginus su kitomis kriptovaliutų biržomis?

Taigi, šioje apžvalgoje mes detaliai išnagrinėsime šią lietuvišką kriptovaliutų platformą ir aptarsime visas pagrindines jos funkcijas, įskaitant palaikomas kriptovaliutas, prekybos ir investavimo galimybes, saugumą ir žinoma, paslaugų mokesčių struktūrą. Likite su mumis, sužinokite didžiausius Orbitos.io privalumus ir nuspręskite, ar ši kriptovaliutų platforma atitinka jūsų poreikius.

Orbitos.io lietuviškas sprendimas kriptovaliutų rinkai

Nors pasaulinė kriptovaliutų rinka nuolat plečiasi, tačiau patikimų ir svarbiausia, licencijuotų platformų poreikis, išlieka nuolat. Būtent šią spragą siekia užpildyti ambicinga Lietuviško kapitalo kriptovaliutų platforma – Orbitos.io. Savo veiklą pradėjusi daugiau kaip prieš 10 metų, platforma pagrinde orientuojasi į Europos investuotojus, siūlydama jiems patogų bei saugų būdą prekiauti ir laikyti kriptovaliutas.

Orbitos.io išsiskiria tuo, jog yra licencijuota ir reguliuojama Lietuvos finansinių institucijų. Tai reiškia, kad ji turi laikytis griežtų Europos Sąjungos finansinių reglamentų, užtikrinančių didesnį patikimumą ir veiklos skaidrumą. Orbitos.io reguliavimas, be jokios abejonės, suteikia investuotojams daugiau pasitikėjimo renkantis platformą savo kriptovaliutų valdymui.

Iš esmės, Orbitos.io siekia pasiūlyti Europos investuotojams labai patrauklų sprendimą – saugią, licencijuotą ir paprastą naudoti platformą turimo skaitmeninio turto valdymui. Kita vertus, siekiant išsamiau įvertinti šią kripto keityklą, reikėtų aptarti ne tik jos siekius, bet ir pagrindines funkcijas bei siūlomas paslaugas. Tą dabar ir padarysime.

Kriptovaliutų pirkimas ir saugojimas su Orbitos.io

Pagrindinės Orbitos.io platformos teikiamos paslaugos - tai kriptovaliutų keitykla ir kriptovaliutų piniginė. Kriptovaliutų keitykloje galima pirkti ir parduoti platformos palaikomas skaitmenines valiutas, o piniginė užtikrina turimo skaitmeninio turto saugumą ir patogų valdymą. Apžvelkime šias paslaugas detaliau ir aptarkime, kokius privalumus jos gali pasiūlyti investuotojams.

Kriptovaliutų keitykla: paprastas būdas pirkti ir parduoti kriptovaliutas

Orbitos.io veikiančioje kriptovaliutų keitykloje galima patogiai pirkti ir parduoti populiariausias kriptovaliutas. Šiuo metu platforma leidžia prekiauti, tokiomis kriptovaliutomis kaip Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Tether (USDT) ar USDC. Tiesa, nors Orbitos.io platformoje palaikomų valiutų pasirinkimas nėra toks platus kaip pačiose didžiausiose kriptorinkos biržose, tačiau platforma ateityje planuoja išplėsti palaikomų valiutų pasirinkimą.

Kriptovaliutų piniginė: saugus būdas laikyti ir valdyti savo skaitmeninį turtą

Be galimybių prekiauti kriptovaliutomis, Orbitos.io taip pat siūlo ir asmeninę kriptovaliutų piniginę, kurioje galima saugiai ir patogiai valdyti savo skaitmeninį turtą. Piniginę galite papildyti kriptovaliutomis iš savo nuosavos išorinės saugyklos arba įsigyti jas keitykloje. Kadangi Orbitos.io puikiai palaiko eurinius SEPA mokėjimus, kriptovaliutos pirkimas ir išsaugojimas piniginėje, paprastai užtrunka tik keletą minučių.

Beje, Orbitos.io kriptovaliutų piniginėje laikomas virtualus turtas yra griežtai atskirtas nuo jūsų lėšų keitykloje, kas suteikia papildomą saugumą klientams. Taip pat verta paminėti, kad platformos priskirtas kriptovaliutų pinigines galima naudoti ne tik valiutų saugojimui ar valdymui. Iš čia klientai gali atlikti ir tarptautinius pavedimus, kurie daugeliu atveju gali būti pigesni ir greitesni nei daugelio komercinių bankų siūlomos paslaugos, ypač už Euro zonos ribų.

Kiti svarbūs Orbitos.io veiklos aspektai

Orbitos.io platforma siūlo patogų ir saugų būdą pirkti, parduoti bei valdyti turimas kriptovaliutas. Tačiau prieš galutinai nusprendžiant naudotis šios kriptovaliutų platformos paslaugomis, reikėtų įvertinti ir kitus svarbius Orbitos.io veiklos aspektus. Pavyzdžiui, paslaugų įkainiai, papildomos funkcijos ar klientų aptarnavimas, daugeliui žmonių gali tapti lemiančiais kriterijais, renkantis jiems tinkamą kriptovaliutų platformą.

Platformos reguliavimas ES lygiu

Orbitos.io – tai licencijuota ir ES lygiu reguliuojama kriptovaliutų platforma, turinti daugiau kaip 10 metų veiklos patirtį šioje srityje. Platformos būstinė yra įsikūrusi Lietuvoje, todėl ją prižiūri Lietuvos finansinės institucijos. Kartu tai reiškia, jog Orbitos.io savo veikloje turi laikytis griežtų ES finansinių reglamentų. Toks reguliavimas suteikia daugiau garantijų dėl pačios platformos veiklos skaidrumo ir jos patikimumo.

Paslaugų įkainiai

Orbitos.io taiko labai paprastą ir aiškią paslaugų įkainių struktūrą be jokių paslėptų mokesčių ar kitokių siurprizų savo klientams. Platforma taiko fiksuotą 1 Euro pinigų išėmimo mokestį ir 0.05 proc. mėnesinį mokestį nuo viso turimo kapitalo. Tokia pastovi paslaugų kainodara suteikia galimybę kiekvienam platformos klientui lanksčiai naudotis visomis teikiamomis paslaugomis.

Automatinis investavimas

Automatinio investavimo funkcija leidžia periodiškai pirkti kriptovaliutas, pagal jūsų nustatytus kriterijus. Nustačius investavimo parametrus vieną kartą, toliau visu procesu pasirūpins pati Orbitos.io platforma. Pavyzdžiui, kriptovaliutą galite pirkti periodiškai kiekvieną dieną, kas savaitę arba kas mėnesį. Tokia laiką taupantį automatinio investavimo funkcija puikiai tinka tiek naujokams, tiek ir patyrusiems kriptorinkos vilkams.

Galimybė pasiskolinti

Jeigu prireikė pasiskolinti pinigų, Orbitos.io platforma gali padėti ir šiuo atveju. Platformoje buvo pradėta teikti "Lending BTC" pinigų skolinimo paslauga, leidžianti klientams pasiskolinti iki 50 proc. turimų bitcoinų (BTC) vertės eurais. Viskas ką jums reikia padaryti, tai užstatyti savo bitcoinus ir laukti pinigų į nurodytą sąskaitą.

Klientų aptarnavimas

Vienas svarbiausių kriterijų renkantis tinkamą platformą kriptorinkoje - tai kokybiškas klientų aptarnavimas. Orbitos.io platformoje klientai yra aptarnaujami darbo valandomis tiek el. paštu, tiek ir telefonu. Kilusios problemos ir klausimai paprastai yra išsprendžiami jau tą pačią dieną. Beje, Orbitos.io savo klientams taip pat yra parengę ir išsamią edukacinę medžiagą, kurioje galima rasti daug naudingos informacijos kriptovaliutų tema.

Vartotojo sąsajos patogumas

Kriptovaliutų pasaulis kartais gali būti labai painus, ypač naujokams. Todėl neatsitiktinai Orbitos.io platformos kūrėjai nemažą dėmesį skyrė būtent paprastai ir patogiai naudoti vartotojo sąsajai. Visos platformos funkcijos, informacija apie palaikomas valiutas, mokesčius bei prekybos sąlygas yra išdėstyta aiškiai ir patogiai. Pati vartotojo sąsaja ganėtinai intuityvi, kas leidžia lengvai ir greitai rasti norimas funkcijas. Apibendrinus, nesvarbu, esate patyręs ir daug matęs kripto investuotojas ar dar tik pradėjote domėtis šia rinka, su Orbitos.io platforma susidraugausite tikrai greitai.

Orbitos.io apžvalgos apibendrinimas

Orbitos.io - tai daugiau kaip 10 metų veikianti kriptovaliutų platforma, pagrinde orientuota į klientus Europoje. Platforma siūlo patogų ir saugų būdą pirkti, parduoti, laikyti bei valdyti pačias populiariausias kriptovaliutas. Didžiausi Orbitos.io platformos privalumai yra jos saugumas, naudojimo paprastumas bei ganėtinai patrauklios paslaugų kainos.

Jeigu esate kriptovaliutų pasaulio naujokas ir ieškote saugios bei paprastos naudoti platformos, Orbitos.io tikrai gali būti puikus pasirinkimas jums. Platforma turi aiškią ir intuityvią vartotojo sąsają, suteikia kokybišką ir greitą klientų aptarnavimą bei gali pasiūlyti naudingą edukacinę medžiagą. Tai leidžia nesunkiai susipažinti su kriptovaliutų rinkos pagrindais ir pradėti investuoti. Galiausiai, Orbitos.io yra licencijuota ir reguliuojama kriptovaliutų platforma, kurios veikla yra prižiūrima pagal griežtus finansinius reglamentus.

Straipsnio santrauka
Orbitos.io - kriptovaliutų keitimas, siuntimas ir saugojimas vienoje vietoje

Straipsnio pavadinimas: Orbitos.io - kriptovaliutų keitimas, siuntimas ir saugojimas vienoje vietoje

Aprašymas: Orbitos.io – tai daugiau kaip 10 metų veikianti Lietuviško kapitalo kriptovaliutų platforma, kurioje galima keisti, siųsti ir saugoti turimą skaitmeninį turtą. Savo veikloje platforma pabrėžia saugumą, paprastumą bei itin konkurencingus paslaugų įkainius.

Paskelba: 2024-03-20

Atnaujinta: 2024-03-26

Leidėjas: Investicijos ir Finansai

InvesticijosirFinansai.lt

Sužinokite daugiau

Svetainė InvesticijosIrFinansai.lt nėra skolintojas, finansų ekspertas, patarėjas ar jokia kita finansinė institucija. Šioje svetainėje pateikiamas turinys nėra ir neturėtų būti suprantamas kaip patarimas, rekomendacija, pasiūlymas ar skatinimas pirkti, parduoti, sudaryti sandorį ar atlikti kitus veiksmus su finansinėmis priemonėmis. Prieš priimant sprendimą investuoti, primygtinai rekomenduojame atidžiai įvertinti savo finansinę situaciją, pasikonsultuoti su nepriklausomu finansų patarėju ir įsitikinti, jog aiškiai suprantate su investicija susijusią riziką. Investuokite atsakingai!

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Naršydami toliau jūs sutinkate su mūsų Privatumo politika ir slapukų naudojimu.