Ledger Nano S ir Ledger Nano X kriptovaliutų piniginių apžvalga ir kainos. Išsirinkite vieną iš moderniausių bei saugiausių kriptovaliutų piniginių pasaulyje.

Šiuo metu gaminami Ledger Nano S bei Ledger Nano X modeliai.

Per pastaruosius metus, kriptovaliutos įgijo nepaprastą populiarumą ir dabar jau niekas neabejoja, kad jos tapo neatskiriama mūsų gyvenimo dalimi. Tačiau kaip ir kitą turtą, taip ir kriptovaliutas, reikia kažkur saugoti. Šiam tikslui yra sukurta pačių įvairiausių sprendimų, tačiau vienas populiariausių – tai kriptovaliutų piniginės duomenų laikmenose. Tiesą sakant, šio tipo piniginės yra laikomos bene saugiausiu būdu turimam skaitmeniniam turtui laikyti. Taigi, šiame straipsnyje apžvelgsime vieno iš rinkos lyderių – Ledger kompanijos siūlomus produktus ir padėsime išsirinkti labiausiai tinkančią piniginę.

Ledger piniginės – apžvalga ir įvertinimas

Ledger – tai 2015 m. Prancūzijoje įkurta kompanija, gaminanti taip vadinamas „kieto tipo“ kipto pinigines duomenų laikmenose. Ši kompanija kartu su Trezor užimą didžiąją dalį kriptovaliutų piniginių rinkos. Ledger pinigines galima saugiai prijungti prie stalinio ar nešiojamo kompiuterio, planšetės bei išmaniojo telefono. Šiuo metu gaminami Ledger Nano S bei Ledger Nano X modeliai, kuriuos ir apžvelgsime.

Ledger Nano S kriptovaliutų piniginė

Ledger Nano S piniginė pirmą kartą pristatyta 2016 metais. Nuo to laiko ji tapo geriausiai žinoma ir plačiausiai naudojama kriptovaliutų piniginė pasaulyje.

Ledger Nano S piniginė pirmą kartą pristatyta 2016 metais. Nuo to laiko ji tapo geriausiai žinoma ir plačiausiai naudojama kriptovaliutų piniginė pasaulyje. Ši Ledger piniginė užtikrina aukščiausio lygio kriptografinį saugumą ir palaiko daugiau kaip 1100 įvairių kriptovaliutų bei žetonų. Nerūdijančio plieno paviršius, užtikrina ilgaamžiškumą ir didelį atsparumą išorės poveikiui.

Privalumai

  • Prieinama kaina – šios Ledger piniginės oficiali kaina su atsiuntimu į bet kurią Europos valstybę yra 59 eur. Tikriausiai pats geriausias kainos ir kokybės santykis rinkoje.
  • Platus kriptovaliutų palaikymas – piniginė palaiko daugiau kaip 1100 skirtingų kriptovaliutų ir žetonų.
  • Galimybė atkurti duomenis praradus piniginę – pametus, sugadinus ar kitaip praradus Ledger Nano S piniginę, galima atkurti visus prarastus duomenis.

Trūkumai

  • Ribota talpa – 23 pačias populiariausias kriptovaliutas Ledger Nano S palaiko tiesiogiai. Kitoms kriptovaliutoms palaikyti reikalingos papildomos programėlės. Priklausomai nuo programėlių dydžio, ši piniginė gali talpinti 3-6 tokias papildomas programėles.
  • Ledger Nano S palaiko tik Android išmaniuosius telefonus.

Ledger Nano X kriptovaliutų piniginė

Ledger Nano X – tai naujausios kartos premium klasės kriptovaliutų piniginė.

Ledger Nano X – tai naujausios kartos premium klasės kriptovaliutų piniginė. Nano X modelyje rasite visas Nano S modelio funkcijas, tačiau Ledger Nano X piniginė pasižymi didesne talpa, palaiko dar daugiau skirtingų kriptovaliutų ir žetonų bei turi „Bluetooth“ jungties galimybę. Kita vertus, ši kripto piniginė yra žymiai brangesnė nei žemesnės klasės Ledger modelis. Todėl žmonėms, norintiems savo kriptovaliutas tiesiog saugoti, visų papildomų Ledger Nano X funkcijų gali ir neprireikti.

Privalumai

  • Dar platesnis kriptovaliutų palaikymas – Ledger Nano X modelis palaiko daugiau kaip 1500 skirtingų kriptovaliutų ir žetonų. Iš esmės, sunku būtų surasti kritovaliutą, kurios nepalaikytų ši piniginė.
  • Didelė talpa – padidinta Nano X piniginės talpa garantuoja, jog šioje piniginėje galima sutalpinti daugiau kaip 100 papildomų programėlių įvairių kritpvaliutų ir žetonų palaikymui.
  • Integruota baterija leidžia naudotis įrenginiu apie 8 valandas nuo jo įkrovimo.
  • Pilnas išmaniųjų įrenginių palaikymas – Nano X modelis pilnai palaiko visus Android ir iOS išmaniuosius įrenginius.
  • Galimybė atkurti duomenis praradus piniginę – pametus, sugadinus ar kitaip praradus Ledger Nano X piniginę, galima atkurti visus prarastus duomenis.

Trūkumai

  • Sudėtinga vartotojo sąsaja – pradedančiam vartotojui Ledger Nano X piniginė gali pasirodyti perkrauta įvairiomis funkcijomis. Norint išnaudoti visas šios kripto piniginės galimybes reikia trupučio patirties.
  • Abejonės dėl „Bluetooth“ jungties tikslingumo – nemažai vartotojų kelia abejones dėl šios jungties saugumo. Tiesa, Ledger kompanijos teigimu, jokia jautri informacija per „Bluetooth“ jungtį nėra perduodama ir ją naudoti yra visiškai saugu.

Ledger Nano S ir Ledger Nano X palyginimas

Taigi, nepriklausomai nuo modelio, Ledger kripto piniginės užtikrina pačius aukščiausius saugumo standartus. Net kripto piniginę pametus ar sugadinus, Ledger suteikia galimybę atkurti prarastus duomenis. Ledger Nano S – tai visiems kripto entuziastams prieinamas pasirinkimas, palaikantis didelį kiekį kriptovaliutų ir virtualių žetonų. Šios kriptovaliutų piniginės galimybių pilnai užteks tiek pradedantiems, tiek ir patyrusiems kripto entuziastams, kur saugiai laikyti kriptovaliutas ilgą laiką. Tuo tarpu jei planuojate kriptovaliutas ne tik laikyti, bet ir jomis prekiauti, siūlytume rinktis Ledger Nano X modelį.

Ledger Nano S ir Nano X piniginių palyginimas
KriterijaiLedger Nano SLedger Nano X
Kaina 59 Eur 119 Eur
Palaikomos kriptovaliutos 1100+ 1500+
Jungtys USB USB, Bluetooth
Talpa Iki 6 aplikacijų Iki 100 aplikacijų
Ekrano raiška 128 x 32 px 128 x 64 px
Baterija - Iki 8 val.
Išmatavimai 57 x 17,4 x 9,1 mm 72 x 18,6 x 11,75 mm
Svoris 16,2 g 34 g

 

Straipsnio santrauka
Ledger kriptovaliutų piniginių apžvalga

Straipsnio pavadinimas: Ledger kriptovaliutų piniginių apžvalga

Aprašymas: Ledger Nano S ir Ledger Nano X kriptovaliutų piniginių apžvalga ir kainos. Išsirinkite vieną iš moderniausių bei saugiausių kriptovaliutų piniginių pasaulyje.

Paskelba: 2021-07-17

Atnaujinta: 2024-03-26

Leidėjas: Investicijos ir Finansai

InvesticijosirFinansai.lt

Sužinokite daugiau

Svetainė InvesticijosIrFinansai.lt nėra skolintojas, finansų ekspertas, patarėjas ar jokia kita finansinė institucija. Šioje svetainėje pateikiamas turinys nėra ir neturėtų būti suprantamas kaip patarimas, rekomendacija, pasiūlymas ar skatinimas pirkti, parduoti, sudaryti sandorį ar atlikti kitus veiksmus su finansinėmis priemonėmis. Prieš priimant sprendimą investuoti, primygtinai rekomenduojame atidžiai įvertinti savo finansinę situaciją, pasikonsultuoti su nepriklausomu finansų patarėju ir įsitikinti, jog aiškiai suprantate su investicija susijusią riziką. Investuokite atsakingai!

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Naršydami toliau jūs sutinkate su mūsų Privatumo politika ir slapukų naudojimu.