Netikėtai prireikė pinigų, tačiau dar turite negrąžintų paskolų? Sužinokite kokiomis sąlygomis gali būti išduotos greitos paskolos įsiskolinusiems žmonėms bei kokiais dar finansiniais produktais galima pasinaudoti ištikus piniginiams rūpesčiams.

Kartais, net ir puikiai savo asmeninius finansus valdantiems žmonėms, prireikia pasiskolinti greitai. Bet ką daryti jei skolintis prireikė tuomet, kai dar nėra grąžinta turima paskolą? Ir iš tiesų, gyvenimas gali būti labai nenuspėjamas, todėl pasiruošti situacijoms, kada gali prireikti greitos paskolos įsiskolinusiems, praktiškai neįmanoma. Deja, dažnai pasitaiko situacijų, kuomet esami kreditoriai tiesiog atsisako suteikti naują paskolą, jeigu dar nėra gražinta senoji. Būtent todėl labai svarbu žinoti kur ir kokiomis sąlygomis galima kreiptis dėl skubios paskolos internetu suteikimo.

Greita paskola įsiskolinusiems – kur kreiptis ir ko tikėtis?

Greitos paskolos įsiskolinusiems tikrai nėra didelė ir rinkoje nematyta naujovė. Bendru atveju, tokios paskolos gali būti suteiktos visus keliamus reikalavimus atitinkantiems klientams. Savaime suprantama, kad įsiskolinusiems žmonėms greita paskola visą parą galės būti suteikiama tik keliant papildomas ir žymiai griežtesnes sąlygas kliento kreditingumui.

Visų pirma norėtume pažymėti, jog įvairios greitos paskolos įsiskolinusiems tikrai nėra didelė ir rinkoje nematyta naujovė. Bendru atveju, tokios paskolos gali būti suteiktos visus keliamus reikalavimus atitinkantiems klientams. Savaime suprantama, kad įsiskolinusiems žmonėms greita paskola visą parą galės būti suteikiama tik keliant papildomas ir žymiai griežtesnes sąlygas kliento kreditingumui. Šiuo atveju, būtina tiksliai įvertinti kliento realias galimybes laiku grąžinti paskolintus pinigus.

Reikėtų žinoti, kad tikslios skolinimo sąlygos, klientui yra pasiūlomos tik po to, kai jis kreipiasi į pasirinktą paskolų bendrovę. Būtent todėl, ieškant kur pasiskolinti, mes rekomenduojame pateikti prašymus paskolai gauti į kuo daugiau skirtingų bendrovių. Tokiu atveju jūs galėsite palyginti įvairius skolinimosi variantus tarpusavyje ir išsirinkti labiausiai patinkantį. Svarbu pažymėti, kad skirtingiems klientams, paskolų bendrovė gali pasiūlyti visiškai skirtingas skolinimosi sąlygas, todėl siekiant pasiskolinti kuo pigiau, visuomet siūlome rinktis bent iš dviejų ar trijų pasiūlymų.

Nauja paskola ne visuomet gali padėti

Būtinai atsiminkite, jog visi greitieji kreditai bei panašios momentinės paskolos internetu yra bene patys brangiausi skolinimosi būdai visoje paskolų rinkoje. Todėl prireikus pinigų labai netikėtai, visų pirma siūlytume apgalvoti kitus galimus pinigų skolinimosi variantus. Kadangi kreipiatės dėl greitos paskolos įsiskolinusiems suteikimo, vadinasi jau turite paskolą. Dėl šios priežasties, labai gerai pagalvokite ar tikrai jums būtinai reikia dar vienos paskolos. Juk pasiskolinti žymiai pigiau galima iš tėvų, draugų giminių ar pažįstamų.

Kitas galimas variantas yra kreiptis į esamą kreditorių ir pabandyti susitarti dėl kredito refinansavimo ar papildomo kredito suteikimo. Kadangi tarp įvairių paskolų bendrovių vyksta nuožmi konkurencinė kova, bendrovės nėra linkusios prarasti savo klientų. Taigi, labai didelė tikimybė, jog pabandžius susitarti su esamu kreditoriumi, galėsite pasiskolinti iš jo greitai ir geromis sąlygomis.

Greitas paskolas imkite ypač atsargiai!

Taigi, kadangi įvairios greitos paskolos nuo 18 metų ir įsiskolinusiems žmonėms yra tokios brangios, jas reikėtų imti ypatingai atsargiai. Tokios paskolos yra suteikiamos labai aukštomis palūkanomis, kurios kartais gali viršyti ir 40 proc. metinių. Dėl šios priežasties, labai brangiai kainuoja ir pats paskolos grąžinimas. Tačiau niekada negali žinoti į kokią situaciją papulsi, todėl jei greitą paskolą įsiskolinusiems pasiimti teko, stenkitės ją sugrąžinti kaip įmanoma greičiau. Žinoma, taip pat nuolat sekite ir paskolos grąžinimo grafiką bei laiku atlikite periodines įmokas. Greitos paskolos pasižymi ne tik aukštomis palūkanomis, bet ir ne ką mažesniais delspinigiais, todėl net ir nedideli įsiskolinimai gali virsti dideliais finansiniais rūpesčiais.

Straipsnio santrauka
Greitos paskolos įsiskolinusiems – pagrindinės sąlygos kreipiantis dėl paskolos

Straipsnio pavadinimas: Greitos paskolos įsiskolinusiems – pagrindinės sąlygos kreipiantis dėl paskolos

Aprašymas: Netikėtai prireikė pinigų, tačiau dar turite negrąžintų paskolų? Sužinokite kokiomis sąlygomis gali būti išduotos greitos paskolos įsiskolinusiems žmonėms bei kokiais dar finansiniais produktais galima pasinaudoti ištikus piniginiams rūpesčiams.

Paskelba: 2022-04-22

Atnaujinta: 2024-03-26

Leidėjas: Investicijos ir Finansai

InvesticijosirFinansai.lt

Sužinokite daugiau

Svetainė InvesticijosIrFinansai.lt nėra skolintojas, finansų ekspertas, patarėjas ar jokia kita finansinė institucija. Šioje svetainėje pateikiamas turinys nėra ir neturėtų būti suprantamas kaip patarimas, rekomendacija, pasiūlymas ar skatinimas pirkti, parduoti, sudaryti sandorį ar atlikti kitus veiksmus su finansinėmis priemonėmis. Prieš priimant sprendimą investuoti, primygtinai rekomenduojame atidžiai įvertinti savo finansinę situaciją, pasikonsultuoti su nepriklausomu finansų patarėju ir įsitikinti, jog aiškiai suprantate su investicija susijusią riziką. Investuokite atsakingai!

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Naršydami toliau jūs sutinkate su mūsų Privatumo politika ir slapukų naudojimu.