Turint tam tikrų finansinių rūpesčių, paprastai ieškoma kur yra suteikiamos paskolos turintiems įsipareigojimų. Nors paskolos skolingiems yra ganėtinai efektyvi pagalbos priemonė, tačiau lygiagrečiai siūlome ieškoti ir kitų problemos sprendimo būdų, nes paskolos turintiems įsiskolinimų, toli gražu nėra suteikiamos kiekvieną kartą.

Jei interneto platybėse bandote išsiaiškinti, kokiomis sąlygomis yra suteikiamos paskolos turintiems skolų, didelė tikimybė, jog šiuo metu, jūsų finansinė padėtis tikrai nėra labai gera. Ir iš tiesų, įvairūs vartojimo kreditai dar niekada nebuvo labiau prieinami, tačiau kartu, tai ir nemaža atsakomybė patiems kredito bendrovių klientams. Tenka pripažinti, jog šiais vartojimo laikais, vis dažniau pasitaiko atvejų, kai žmonėms prireikia papildomai pasiskolinti, nors jie dar nėra grąžinę turimos paskolos.

Taigi, šiame straipsnyje jums padėsime išspręsti trumpalaikius finansinius rūpesčius ir pasiaiškinsime kokiomis sąlygomis gali būti suteikiamos paskolos turintiems įsiskolinimų klientams. Nesijaudinkite, laikini finansiniai sunkumai gali užklupti daugelį iš mūsų, bet svarbu laiku susiimti ir pradėti spręsti susidariusią situaciją. Juk kuo anksčiau imsitės veiksmų savo finansiniams rūpesčiams išspręsti, tuo lengviau rasite ir tinkamą problemos sprendimo būdą.

Paskolos turintiems įsipareigojimų – kaip lengvai galima pasiskolinti?

Jei interneto platybėse bandote išsiaiškinti, kokiomis sąlygomis yra suteikiamos paskolos turintiems skolų, didelė tikimybė, jog šiuo metu, jūsų finansinė padėtis tikrai nėra labai gera.

Visų pirma reikėtų pabrėžti, kad Lietuvos paskolų rinka jau yra pakankamai gerai išsivysčiusi, todėl čia dirbančios bendrovės, savo klientams gali pasiūlyti pačius įvairiausius skolinimosi būdus. Todėl ieškant kur gauti paskolą turint skolų, nereikėtų manyti, jog paskolos yra suteikiamos tik gerą kredito istoriją turintiems klientams. Iš esmės, viskas priklauso nuo kredito bendrovės prisiimamos rizikos. Kreditai turintiems skolų klientams, visuomet yra suteikiami didesnėmis palūkanomis bei taikant žymiai griežtesnes grąžinimo sąlygas. Ir nors, kreipiantis dėl paskolos įsiskolinusiems suteikimo, jūs toli gražu ne visose kredito bendrovėse gausite teigiamą atsakymą, tačiau dabartinėje paskolų rinkoje, tikrai galima rasti priimtinų variantų.

Iš esmės, paskolos turintiems skolų žmonėms, gali būti suteikiamos net tais atvejais, kai jau yra praleista viena ar keletas mėnesinių įmokų. Tokiu atveju, svarbiausia yra susisiekti su kuo daugiau kredito įstaigų ir pasitikrinti, kokias finansines paslaugas jos gali jums suteikti. Kaip taisyklė, dažniausiai yra kreipiamasi į refinansavimo paslaugas teikiančias kredito įstaigas. Refinansavimo paslauga – tai paskolos įsiskolinusiems asmenims be užstato, kurių pagalba galima sujungti visus turimus finansinius įsipareigojimus ir perkelti juos į geresnes sąlygas pasiūliusią kredito bendrovę.

Kreditai turintiems skolų – kokių skolinimo sąlygų galima tikėtis?

Pradžioje reikėtų įsidėmėti, jog tikslios sąlygos, kuriomis konkreti kredito įstaiga sutiktų jums suteikti paskolą, priklauso nuo jūsų finansinės situacijos ir pačios kredito įstaigos taikomų reikalavimų. Taigi, šiuo požiūriu, paskolos skolininkams ieškančiam asmeniui, labai svarbu kreiptis mažiausiai į tris skirtingas kredito bendroves ir gauti jų pasiūlymus. Tik gavus asmeniškai jums suformuotus skolinimo pasiūlymus, jūs tiksliai žinosite, ar galima gauti paskolą turint skolų apskritai.

Priklausomai nuo pasirinktos kredito įstaigos bei konkrečios jūsų finansinės situacijos, jums vidutiniškai gali būti pasiūlytos 10 – 20 proc. metinės palūkanos. Žinoma, skolinimasis tokiomis palūkanomis yra tikrai brangus, tačiau privalote žinoti, jog suteikdamos paskolas turintiems skolų klientams, kredito bendrovės tai pat prisiima nemenką riziką. Kita vertus, jeigu suteikta paskola, leis išspręsti esamas finansines problemas, matyt reikėtų pasinaudoti suteikiama proga.

Paskolos turintiems skolų žmonėms – ne vienintelis problemų sprendimo būdas

Pabaigai norėtume pabrėžti, jog paskolos, turintiems įsiskolinimų žmonėms, toli gražu nėra vienintelis galimas turimų problemų sprendimo būdas. Jeigu jūsų finansinė padėtis pablogėjo netekus darbo arba sumažėjus pajamoms, visų pirma reikėtų ieškoti naujo arba papildomo pajamų šaltinio. Beje, papildyti ištuštėjusią piniginę, taip pat gali padėti ir pavieniai darbai, kuriuos apsiimsite nudirbti. Vairuojate automobilį? Tuomet galite laisvai įsidarbinti kurjeriu arba laisvu nuo darbo metu teikti pavėžėjimo paslaugas.

Taigi, kad ir kaip nepavydėtinai atrodytų jūsų finansinė situacija, niekada nelaukite kol ji dar rimčiau susikomplikuos. Nors paskolos skolingiems žmonėms yra suteikiamos žymiai griežtesnėmis sąlygomis, tačiau skolinimasis tikrai nėra vienintelis susidariusių problemų sprendimo būdas. Nepaisant to, siūlome būtinai pasidomėti, kokiomis konkrečiai sąlygomis yra suteikiamos paskolos turintiems įsipareigojimų klientams ir esant galimybei, pasilengvinti turimų skolų naštą.

Straipsnio santrauka
Paskolos ir kreditai turintiems skolų – kada laikas spręsti savo finansinius rūpesčius?

Straipsnio pavadinimas: Paskolos ir kreditai turintiems skolų – kada laikas spręsti savo finansinius rūpesčius?

Aprašymas: Turint tam tikrų finansinių rūpesčių, paprastai ieškoma kur yra suteikiamos paskolos turintiems įsipareigojimų. Nors paskolos skolingiems yra ganėtinai efektyvi pagalbos priemonė, tačiau lygiagrečiai siūlome ieškoti ir kitų problemos sprendimo būdų, nes paskolos turintiems įsiskolinimų, toli gražu nėra suteikiamos kiekvieną kartą.

Paskelba: 2021-09-07

Atnaujinta: 2024-03-26

Leidėjas: Investicijos ir Finansai

InvesticijosirFinansai.lt

Sužinokite daugiau

Svetainė InvesticijosIrFinansai.lt nėra skolintojas, finansų ekspertas, patarėjas ar jokia kita finansinė institucija. Šioje svetainėje pateikiamas turinys nėra ir neturėtų būti suprantamas kaip patarimas, rekomendacija, pasiūlymas ar skatinimas pirkti, parduoti, sudaryti sandorį ar atlikti kitus veiksmus su finansinėmis priemonėmis. Prieš priimant sprendimą investuoti, primygtinai rekomenduojame atidžiai įvertinti savo finansinę situaciją, pasikonsultuoti su nepriklausomu finansų patarėju ir įsitikinti, jog aiškiai suprantate su investicija susijusią riziką. Investuokite atsakingai!

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Naršydami toliau jūs sutinkate su mūsų Privatumo politika ir slapukų naudojimu.