Ieškote paskolos internetu, kuri būtų teikiama įsiskolinusiems klientams? Susipažinkite su kokiais pagrindiniais kredito įstaigų reikalavimais galite susidurti, siekdami pasiskolinti papildomai. Nors gauti kreditą dar niekada nebuvo taip lengva kaip dabar, tačiau paskolos internetu įsiskolinusiems asmenims yra suteikiamos griežtesnėmis sąlygomis.

Reikia pripažinti, kad net ir puikiai savo asmeninius finansus tvarkantiems žmonėms, kartais prireikia pasiskolinti. Tačiau ką daryti jei naujos vartojimo ar mini paskolos prireikė tuomet, kai dar nebaigta grąžinta senoji? Dažna paskolų bendrovė gali tiesiog atsisakyti suteikti naują paskolą, jei klientas dar nėra įvykdęs turimų įsipareigojimų. Tokiais atvejais, dėl naujos paskolos suteikimo tenka kreiptis turint nepadengtų įsiskolinimų. Taigi, šiame straipsnyje apžvelgsime paskolų internetu įsiskolinusiems asmenims išdavimo niuansus ir patarsime, kaip tokias paskolas galima gauti pačiomis geriausiomis sąlygomis.

Paskolos internetu įsiskolinusiems asmenims – kokios sąlygos?

Straipsnyje apžvelgsime paskolų internetu įsiskolinusiems asmenims išdavimo niuansus ir patarsime, kaip tokias paskolas galima gauti pačiomis geriausiomis sąlygomis.

Apskritai, paskolos internetu įsiskolinusiems asmenims, šiai dienai jau nebėra kažkokia nematyta naujovė. Tokie kreditai internetu gali būti suteikiami įvairiose paskolų bendrovėse. Tiesa, už išduotą paskolą greičiausiai teks sumokėti didesnes nei įprasta palūkanas ir sutikti su griežtesnėmis nei įprasta skolinimo sąlygomis. Savaime suprantama, kad prieš suteikdama bet kokią paskolą jau turinčiam finansinių įsipareigojimų klientui, paskolų bendrovė žymiai griežčiau vertins jo rizikingumą.

Kalbant apie reikalavimus, paskolos internetu įsiskolinusiems žmonėms gali būti suteiktos tik turint pastovų pajamų šaltinį. Atkreipkite dėmesį, juk vartojimo paskola yra suteikiama be jokio turto įkeitimo, todėl šiuo atveju, kredito bendrovei yra labai svarbu įsitikinti, jog klientas tikrai bus pajėgus laiku ir tinkamai grąžinti pinigus. Būtent todėl, vienas pagrindinių reikalavimų siekiant gauti paskolą jau turint tam tikrų finansinių įsipareigojimų yra pastovios pajamos.

Kitas svarbus aspektas tai kliento gaunamų pajamų dydis. Matote, visos paskolų bendrovės privalo laikytis atsakingo skolinimo nuostatų, kurie nustato, jog negalima skolinti klientui, jeigu jo turimų įsipareigojimų ir gaunamų pajamų santykis bus didesnis nei 40 proc. Atsakingo skolinimo nuostatais stengiamasi apsaugoti finansiškai nedrausmingus klientus nuo neapgalvotų sprendimų. Būtent todėl, paskola internetu nedirbančiam ar įsiskolinimų turinčiam asmeniui, gali būti suteikta tik itin griežtomis sąlygomis.

Savaime suprantama, kad konkrečios paskolos internetu įsiskolinusiems asmenims sąlygos bus pateiktos tik tada, kai klientas kreipsis į konkrečią paskolų bendrovę. Būtent dėl šios priežasties, mes rekomenduojame visuomet kreiptis bent į tris skirtingas kredito įstaigas. Skirtingiems klientams, kredito bendrovės gali pateikti labai skirtingus pasiūlymus, atsižvelgdamos į jų gaunamas pajamas, turimus įsipareigojimus, šeimyninę padėti bei kitus svarbius kriterijus. Tik tokiu būdu jūs galėsite objektyviai palyginti skirtingų bendrovių pateiktus pasiūlymus ir išsirinkti patį geriausią.

Ar tikrai verta imti paskolą įsiskolinusiems žmonėms?

Norėtume atkreipti dėmesį, kad paskolos internetu įsiskolinusiems yra vienas iš brangiausių skolinimosi variantų paskolų rinkoje. Žinoma, jos nėra tokios brangios kaip greitieji kreditai, tačiau neturint įsiskolinimų arba galint užstatyti kažkokį turtą, pasiskolinti galima žymiai pigiau. Taigi, prieš kreipiantis dėl tokios paskolos suteikimo, rekomenduotume gerai apsvarstyti ir kitus galimus skolinimosi variantus. Galbūt turite galimybę pasiskolinti iš tėvų, draugų ar pažįstamų? Išbandykite visas galimybes ir tik paskutinius atveju kreipkitės dėl paskolos internetu įsiskolinusiems suteikimo.

Jei turite įsiskolinimų, paskolą be užstato imkite labai atsakingai!

Jokia paslaptis, kad paskolos įsiskolinusiems yra suteikiamos žymiai aukštesnėmis palūkanomis nei įprastai. Tokias paskolas yra brangiau grąžinti nei skolinantis su užstatu ar tiesiog neturint jokių finansinių įsipareigojimų. Nors šios paskolos yra suteikiamos be užstato, tačiau tai nereiškia, kad į tokį finansinį įsipareigojimą galima žiūrėti lengvabūdiškai. Paskolos internetu įsiskolinusiems yra labai rimtas finansinis įsipareigojimas, todėl prieš kreipiantis dėl tokios paskolos suteikimo, būtinai pasitarkite su šeimos nariais ir įvertinkite savo realias galimybes grąžinti skolą laiku. Pradelsti įsiskolinimai ir neatsakingai paimtos paskolos internetu greitai komplikuoja finansinę situaciją, todėl skolintis visuomet stenkitės labai atsakingai.

Straipsnio santrauka
Paskolos internetu įsiskolinusiems: pagrindinės sąlygos ir taikomi reikalavimai

Straipsnio pavadinimas: Paskolos internetu įsiskolinusiems: pagrindinės sąlygos ir taikomi reikalavimai

Aprašymas: Ieškote paskolos internetu, kuri būtų teikiama įsiskolinusiems klientams? Susipažinkite su kokiais pagrindiniais kredito įstaigų reikalavimais galite susidurti, siekdami pasiskolinti papildomai. Nors gauti kreditą dar niekada nebuvo taip lengva kaip dabar, tačiau paskolos internetu įsiskolinusiems asmenims yra suteikiamos griežtesnėmis sąlygomis.

Paskelba: 2022-04-29

Atnaujinta: 2024-03-26

Leidėjas: Investicijos ir Finansai

InvesticijosirFinansai.lt

Sužinokite daugiau

Svetainė InvesticijosIrFinansai.lt nėra skolintojas, finansų ekspertas, patarėjas ar jokia kita finansinė institucija. Šioje svetainėje pateikiamas turinys nėra ir neturėtų būti suprantamas kaip patarimas, rekomendacija, pasiūlymas ar skatinimas pirkti, parduoti, sudaryti sandorį ar atlikti kitus veiksmus su finansinėmis priemonėmis. Prieš priimant sprendimą investuoti, primygtinai rekomenduojame atidžiai įvertinti savo finansinę situaciją, pasikonsultuoti su nepriklausomu finansų patarėju ir įsitikinti, jog aiškiai suprantate su investicija susijusią riziką. Investuokite atsakingai!

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Naršydami toliau jūs sutinkate su mūsų Privatumo politika ir slapukų naudojimu.