Greitieji kreditai internetu bedarbiams ir kitiems nedirbantiems žmonėms. Sužinokite ar tikrai galite pasiskolinti greitai, atsitikus kažkokiam nenumatytam ir neprognozuotam įvykiui.

Šiuolaikinis gyvenimas gali būti pilnas nenuspėjamų siurprizų, todėl kartais, net ir bedarbiai susiduria su neplanuotais finansiniais rūpesčiais. O ką tokiais atvejais reikėtų žmogui daryti ir kur kreiptis dėl finansinės pagalbos? Labai tikėtina, jog rūpesčių apimtam žmogui kils klausimas – ar yra teikiami greitieji kreditai internetu bedarbiams ir kokios realios galimybės jį gauti? Labai gali būti, jog su panašiomis situacijomis jau yra tekę susidurti gana nemažam būriui žmonių. Todėl šiame straipsnyje nusprendėme aptarti, galimybes gauti greitąjį kreditą internetu bedarbiams.

Greitas kreditas internetu bedarbiui – kokios galimybės gauti?

Dažnai rūpesčių apimtam žmogui kyla klausimas – ar yra teikiami greitieji kreditai internetu bedarbiams ir kokiomis sąlygomis galima jį gauti.

Visų pirma reikia pažymėti, jog visos mūsų šalyje veikiančios paskolų bendrovės, pinigus skolina vadovaujantis Lietuvos banko patvirtintais atsakingo skolinimo nuostatais. Iš esmės, šiais nuostatais yra stengiamasi apsaugoti žmones nuo neapgalvoto skolinimosi, todėl prieš išduodant kreditą, paskolų bendrovės visuomet patikrina ar klientas atitinka nuostatų reikalavimus. Pagal atsakingo skolinimo nuostatus, greitasis kreditas bedarbiui gali būti sutiekiamas tik tuo atveju, jeigu visų jo per mėnesį sumokamų finansinių įsipareigojimų įmokų dydis, suteikus paskolą, bus ne didesnis kaip 40 proc. per mėnesį gaunamų pajamų. Gaunamas pajamas gali sudaryti ne vien tik darbo užmokestis, bet ir kitos pajamos, pavyzdžiui, gaunamos iš verslo, ar kitos veiklos.

Taigi, kaip matote, greitieji kreditai internetu bedarbiams gali būti suteikti net ir klientui neturint darbo. Šiuo atveju, svarbiausias dalykas yra kliento gaunamos pajamos ir sugebėjimas įrodyti kredito bendrovei, jog iš gaunamų pajamų jis sugebės grąžinti pasiskolintus pinigus. Beje, labai svarbu, kad pajamos būtų gaunamos oficialiai, priešingu atveju, bus ganėtinai sunku pateikti būtinus duomenis kreditoriui.

Kiti svarbūs vertinimo rodikliai

Kadangi greitieji kreditai internetu bedarbiams yra išduodami be jokio užstato, pagrindinis garantas, kad suteiktas kreditas bus tikrai grąžintas – tai pats klientas. Todėl šiuo atveju, kredito įstaigos ypač atidžiai vertina žmogaus finansinę situaciją ir jo galimybes įvykdyti prisiimtus įsipareigojimus. Taigi, klientų vertinimas apima jų gaunamas pajamas, pajamų šaltinį, kredito dydį bei jo tikslą ir net, kliento gyvenamą vietą. Šie duomenys kredito įstaigai leidžia sudaryti pilną kliento finansinį paveikslą, pagal kurį galima objektyviai nuspręsti, ar klientas bus pajėgus vykdyti visus prisiimamus įsipareigojimus.

Greitieji kreditai internetu bedarbiams paprastai yra brangesni

Dar vienas dalykas apie kurį reikėtų nepamiršti – tai greitųjų kreditų kaina. Greitieji kreditai Lietuvoje yra bene brangiausias skolinimosi būdas. Šių kreditų metinės palūkanos dažnai gali viršyti net ir 50 proc., todėl tokias paskolas būtina kuo greičiau grąžinti. Juk kuo ilgesnis bus kredito grąžinimo terminas, tuo daugiau papildomų pinigų jums teks skirti palūkanoms apmokėti.

Galiausiai reikėtų pasakyti, kad greitieji kreditai internetu bedarbiams yra finansinis įsipareigojimas į kurį reikėtų žiūrėti rimtai. Prieš kreipiantis į paskolų bendrovę dėl kredito suteikimo, siūlome gerai apgalvoti savo finansinę situaciją ir įvertinti, ar pasiimtas kreditas nesukomplikuos jos dar labiau. Juk kiekviena nauja paskola didina jūsų finansinių įsipareigojimų kiekį, kurį anksčiau ar vėliau gali būti sunku sukontroliuoti. Taigi, prieš kreipiantis į bet kurią kredito įstaigą, pirma siūlome visuomet paieškoti kitokių problemos sprendimo galimybių ir skolintis tik išimtinais atvejais.

Straipsnio santrauka
Greitieji kreditai internetu bedarbiams žmonėms – ar tikrai galima pasiskolinti?

Straipsnio pavadinimas: Greitieji kreditai internetu bedarbiams žmonėms – ar tikrai galima pasiskolinti?

Aprašymas: Greitieji kreditai internetu bedarbiams ir kitiems nedirbantiems žmonėms. Sužinokite ar tikrai galite pasiskolinti greitai, atsitikus kažkokiam nenumatytam ir neprognozuotam įvykiui.

Paskelba: 2021-12-08

Atnaujinta: 2024-03-26

Leidėjas: Investicijos ir Finansai

InvesticijosirFinansai.lt

Sužinokite daugiau

Svetainė InvesticijosIrFinansai.lt nėra skolintojas, finansų ekspertas, patarėjas ar jokia kita finansinė institucija. Šioje svetainėje pateikiamas turinys nėra ir neturėtų būti suprantamas kaip patarimas, rekomendacija, pasiūlymas ar skatinimas pirkti, parduoti, sudaryti sandorį ar atlikti kitus veiksmus su finansinėmis priemonėmis. Prieš priimant sprendimą investuoti, primygtinai rekomenduojame atidžiai įvertinti savo finansinę situaciją, pasikonsultuoti su nepriklausomu finansų patarėju ir įsitikinti, jog aiškiai suprantate su investicija susijusią riziką. Investuokite atsakingai!

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Naršydami toliau jūs sutinkate su mūsų Privatumo politika ir slapukų naudojimu.