Greitas kreditas telefonu – tai patogus būdas pasiskolinti, kai pinigų reikia kuo greičiau arba nenorite gaišti laiko paraiškų pildymui. Susipažinkite su greitojo kredito telefonu paslauga ir bendrovių siūlomomis skolinimo sąlygomis.

Jei netikėtai prireikė nedidelės sumos pinigų, o greitai paskolinti draugų šalia kaip tik nėra – greitieji kreditai telefonu, gali tapti puikia išeitimi iš susiklosčiusios padėties. Greituosius kreditus telefonu teikia įvairios kreditų bendrovės, besispecializuojančios būtent greitame klientų aptarnavime. Kita vertus, nors greitų būdų pasiskolinti dažniausiai ieškoma atsitikus nenumatytoms situacijoms, taip pat nereikėtų pamiršti, jog šios paskolos yra pačios brangiausios paskolų rinkoje. Todėl, šiame straipsnyje nutarėme aptarti pagrindinius greitųjų kreditų telefonu niuansus, privalumus bei trūkumus.

Pagrindiniai greitųjų kreditų telefonu privalumai ir trūkumai

Greitasis kreditas telefonu – tai nedidelės  vertės paskola, kuri klientui gali būti suteikta, tiesiog pasinaudojus savo telefonu.

Greitasis kreditas telefonu – tai nedidelės  vertės paskola, kuri klientui gali būti suteikta, tiesiog pasinaudojus savo telefonu. Dažniausiai panašių kreditų vertė neviršija 100 ar 200 eurų, todėl paskolas teikiančios bendrovės, juos gali suteikti palyginus greitai ir paprastai. Be jokios abejonės, pats didžiausias greitųjų kreditų telefonu privalumas – tai kredito suteikimo greitis. Jeigu turite tvarkingą kredito istoriją, toks kreditas jums paprastai suteikiamas per 10-20 minučių. Greitis yra labai svarbus rodiklis, kai pinigų reikia čia ir dabar, tiesa?

Tačiau iš kitos pusės, greitieji kreditai telefonu turi ir savų trūkumų. Bene didžiausias tokių kreditų trūkumas yra jų kaina. Dalykas tas, jog šios rūšies greitasis kreditas yra brangiausias kreditas visoje paskolų rinkoje, todėl būkite pasiruošę mokėti 40 proc. ar net didesnes palūkanas. Tai reiškia, kad greitieji kreditai telefonu turėtų būti tik trumpalaikių problemų sprendimo būdu, o pačius kreditus reikėtų stengtis kuo greičiau grąžinti.

Kada verta kreiptis dėl greitojo kredito telefonu suteikimo?

Vienareikšmiškai, greitieji kreditai telefonu geriausiai tinka netikėtai atsitikusioms ir trumpalaikėms finansinėms problemoms spręsti, kuomet pasiskolinti reikia čia ir dabar. Pavyzdžiui, netikėtai sugedus buitinei įrangai ar automobiliui arba likus kelioms dienoms iki atlyginimo, tiesiog pritrūkus pinigų. Juk visko gyvenime atsitinka. Svarbiausia, kad pasiskolintus pinigus grąžintumėte lygiai taip pat greitai, kaip ir juos gavote, kadangi priešingu atveju, teks mokėti tikrai nemažas palūkanas.

Telefonu išduodamam greitajam kreditui keliami reikalavimai

Pirma reikėtų pasakyti, jog telefonu išduodami greitieji kreditai visiems paskolų bendrovių klientas yra suteikiami taikant lygiai tuos pačius skolinimo reikalavimus. Taigi, greitieji kreditai telefonu yra suteikiami tik pilnamečiams šalies gyventojams, turintiems pakankamas pajamas. Kalbant apie pajamas, suteikiant kreditą privaloma laikytis atsakingo skolinimo nuostatų, pagal kuriuos, kliento mokamos įmokos negali viršyti 40 proc. jo gaunamų pajamų. Kitaip sakant, visos kliento kas mėnesį mokamos įmokos už turimus finansinius įsipareigojimus, neturi viršyti 40 proc. jo kas mėnesį gaunamų pajamų.

Taigi, kaip galite pastebėti, jeigu turite gerą kredito istoriją ir pakankamas pajamas, greitieji kreditai telefonu yra suteikiami pakankamai nesudėtingai ir greitai. Tiesa, jie turi ir savų trūkumų, todėl šiuos kreditus reikia stengtis grąžinti taip pat greitai, kaip ir juos gavote. Priešingu atveju, labai greitai pajusite didelių greitojo kredito palūkanų naštą savo piniginei ir grąžinti turimą įsiskolinimą taps dar sunkiau. Būtent todėl, šios rūšies kreditus siūlome vertinti tik kaip trumpalaikį netikėtų situacijų sprendimo būdą, kurį būtina kuo skubiau padengti.

Straipsnio santrauka
Greitas kreditas telefonu – kaip pasiskolinti greitai ir patogiai?

Straipsnio pavadinimas: Greitas kreditas telefonu – kaip pasiskolinti greitai ir patogiai?

Aprašymas: Greitas kreditas telefonu – tai patogus būdas pasiskolinti, kai pinigų reikia kuo greičiau arba nenorite gaišti laiko paraiškų pildymui. Susipažinkite su greitojo kredito telefonu paslauga ir bendrovių siūlomomis skolinimo sąlygomis.

Paskelba: 2021-12-04

Atnaujinta: 2024-03-26

Leidėjas: Investicijos ir Finansai

InvesticijosirFinansai.lt

Sužinokite daugiau

Svetainė InvesticijosIrFinansai.lt nėra skolintojas, finansų ekspertas, patarėjas ar jokia kita finansinė institucija. Šioje svetainėje pateikiamas turinys nėra ir neturėtų būti suprantamas kaip patarimas, rekomendacija, pasiūlymas ar skatinimas pirkti, parduoti, sudaryti sandorį ar atlikti kitus veiksmus su finansinėmis priemonėmis. Prieš priimant sprendimą investuoti, primygtinai rekomenduojame atidžiai įvertinti savo finansinę situaciją, pasikonsultuoti su nepriklausomu finansų patarėju ir įsitikinti, jog aiškiai suprantate su investicija susijusią riziką. Investuokite atsakingai!

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Naršydami toliau jūs sutinkate su mūsų Privatumo politika ir slapukų naudojimu.