Boldyield – tai 2019 metais Estijoje įkurta sutelktinio investavimo platforma, kurioje galima investuoti ne tik į NT, žaliosios energetikos ar kitus verslo projektus, bet ir egzotišką jūrų laivininkystės sritį. Kviečiame susipažinti su Boldyield platformos apžvalga, atsiliepimais, investavimo sąlygomis bei uždarbio galimybėmis.

Boldyield – tai 2019 metais Estijoje įkurta sutelktinio investavimo platforma, kurioje galima investuoti ne tik į NT, žaliosios energetikos ar kitus verslo projektus, bet ir egzotišką jūrų laivininkystės sritį.

Boldyield platformos apžvalga

Šiuo metu, Boldyield investavimo platformoje aktyviai investuoja virš 500 investuotojų iš įvairių šalių. Platformos dėka, finansuodami čia siūlomus projektus, investuotojai bendrai jau uždirbo daugiau kaip 800 tūkst. eurų. Visos platformoje finansuojamos paskolos yra užtikrinamos užstatu arba garantija, todėl investuotojų piniginiai interesai yra apsaugoti net ir paskolos gavėjo nemokumo atveju.

Boldyield platforma veikia kaip tarpininkas, kuris padeda susitikti finansavimo ieškantiems projektų vystytojams ir savo pinigus norintiems įdarbinti investuotojams. Pati investavimo platforma veikia, taip vadinamu, sutelktinio finansavimo principu, kuomet išduodamą paskolos sumą finansuoja ne viena platforma, o daugelis joje užsiregistravusių investuotojų. Iš savo konkurentų ši platforma išsiskiria tuo, jog joje galima investuoti ne tik į NT ar verslo paskolas, bet ir į vystomus žaliosios energetikos projektus ar net jūrinės laivininkystės sritį.

Ar Boldyield platformoje yra antrinė paskolų rinka?

Šiai dienai, Boldyield investavimo platformoje antrinė paskolų rinka dar neveikia. Pagal platformos administracijos pateikiamą informaciją, antrinė rinka bus atidaryta artimiausiu metu.

Ar Boldyield platforma taiko paskolų išpirkimo garantija?

Boldyield platformoje paskolų išpirkimo garantija nėra suteikiama. Tačiau reikėtų turėti omenyje, kad visos Boldyield investavimo platformoje finansuojamos paskolos yra užtikrinamos užstatu arba garantija, kas leidžia patikimai apsaugoti investuotojų piniginius interesus.

Ar Boldyield platformoje įdiegta automatinio investavimo funkcija?

Platformoje neįdiegta automatinio investavimo funkcija. Iš kitos pusės, šiai dienai Boldyield platformoje siūlomų projektų skaičius dar nėra itin didelis, todėl automatinio investavimo funkcijos poreikis, kol kas, nėra itin aktualus.

Investavimas  Boldyield platformoje

Boldyield investavimo platformoje savo pinigus galima įdarbinti nekilnojamo turto, žaliosios energetikos, smulkaus ir vidutinio verslo bei jūrų laivininkystės projektuose. Investicinė grąža gaunama iš palūkanų, kurios gali būti mokamos kiekvieną mėnesį, ketvirtį arba projekto pabaigoje. Boldyield platformoje finansuojamų projektų terminai paprastai yra 3-24 mėnesiai, todėl čia galima investuoti tiek vidutiniam, tiek ir trumpam laikotarpiui.

Registracija ir pirmoji investicija

Pirmas dalykas pradedant investuoti Boldyield platformoje – tai registracija ir tapatybės patvirtinimas. Registracijos metu jums reikės pateikti pagrindinius savo asmens ir kontaktinius duomenis, o patvirtinus tapatybę, galėsite pradėti naudotis asmenine paskyra. Investicijoms skirtos piniginės lėšos yra pervedamos bankiniu pavedimu ir paprastai įskaitomos jau tą pačią dieną.

Boldyield platforma, savo investuotojams vidutiniškai gali pasiūlyti apie 11 proc. investicinę grąžą. Mažiausia investicijos suma platformoje siekia 100 Eur, todėl čia gali investuoti tiek pradedantys, tiek ir patyrę investuotojai.

Boldyield apibendrinimas:

  • Boldyield platformoje finansuojami projektai yra užtikrinti turto įkeitimu arba garantija.
  • Trumpas ir vidutinis investavimo laikotarpis (3-24 mėn.).
  • Galimybė vienoje vietoje investuoti į NT, žaliosios energetikos bei laivininkystės sritis.
  • Galima pradėti investuoti vos nuo 100 eurų.
  • Neįdiegta automatinio investavimo funkcija.
  • Neveikia antrinė rinka.

Straipsnio santrauka
Boldyield – investuokite į verslo, NT ir laivininkystės projektus vienoje vietoje

Straipsnio pavadinimas: Boldyield – investuokite į verslo, NT ir laivininkystės projektus vienoje vietoje

Aprašymas: Boldyield – tai 2019 metais Estijoje įkurta sutelktinio investavimo platforma, kurioje galima investuoti ne tik į NT, žaliosios energetikos ar kitus verslo projektus, bet ir egzotišką jūrų laivininkystės sritį. Kviečiame susipažinti su Boldyield platformos apžvalga, atsiliepimais, investavimo sąlygomis bei uždarbio galimybėmis.

Paskelba: 2022-10-11

Atnaujinta: 2024-03-26

Leidėjas: Investicijos ir Finansai

InvesticijosirFinansai.lt

Sužinokite daugiau

Svetainė InvesticijosIrFinansai.lt nėra skolintojas, finansų ekspertas, patarėjas ar jokia kita finansinė institucija. Šioje svetainėje pateikiamas turinys nėra ir neturėtų būti suprantamas kaip patarimas, rekomendacija, pasiūlymas ar skatinimas pirkti, parduoti, sudaryti sandorį ar atlikti kitus veiksmus su finansinėmis priemonėmis. Prieš priimant sprendimą investuoti, primygtinai rekomenduojame atidžiai įvertinti savo finansinę situaciją, pasikonsultuoti su nepriklausomu finansų patarėju ir įsitikinti, jog aiškiai suprantate su investicija susijusią riziką. Investuokite atsakingai!

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Naršydami toliau jūs sutinkate su mūsų Privatumo politika ir slapukų naudojimu.