Kilo poreikis pasiskolinti pinigų, tačiau dirbate ne pagal darbo sutartį? Sužinokite kaip pasiskolinti pinigų bedarbiui pasirinktoje paskolų bendrovėje.

Gyvenimas yra labai nenuspėjamas, todėl net ir itin akylai savo asmeninius finansus tvarkantys žmonės, kartais gali susidurti su pinigų trūkumu. Tačiau tokios situacijos sukelia žymiai daugiau rūpesčių tuomet, kai netikėtumai užklumpa netekus darbo arba gaunant pajamas ne pagal darbo sutartį. Kadangi panašiais atvejais žmonėms tikrai gali būti neaišku, kaip pasiskolinti pinigų bedarbiui, nusprendėme detaliau aptarti visus galimus skolinimosi variantus.

Pagrindiniai reikalavimai svarstant kaip pasiskolinti pinigų bedarbiui

Ieškant kaip pasiskolinti pinigų bedarbiui, svarbu įvertinti visus savo gaunamų pajamų šaltinius.

Siekiant detaliau išsiaiškinti, kaip pasiskolinti pinigų bedarbiui, reikėtų aptarti pagrindinius paskolų bendrovių keliamus reikalavimus savo klientams. Visų pirma reikėtų pažymėti, jog paskola bedarbiams yra suteikiama toli gražu ne visais atvejais. Kredito bendrovės visuomet įvertina į jas besikreipiančių klientų gaunamas pajamas, pajamų šaltinį, kredito istoriją ar net šeimyninę padėtį bei kitus svarbius aspektus. Kitaip sakant, paskolos yra suteikiamos tik visus keliamus reikalavimus atitinkantiems klientams.

Taip pat reikėtų žinoti, jog visos paskolų bendrovės pinigus skolina vadovaujantis atsakingo skolinimo nuostatomis. Kitaip sakant, pagal galiojančias taisykles, paskolą galima suteikti tik tokiam žmogui, kurio visų turimų įsipareigojimų įmokos sudaro ne daugiau kaip 40 proc. gaunamų pajamų. Kaip matote, kreditai be pajamų apskritai negali būti suteikiami, kadangi tokiu atveju klientas tiesiog neturėtų iš ko grąžinti pasiskolintų pinigų. Akivaizdu, kad tokia tvarka apsaugo finansiškai nedrausmingus žmones, kurie ieškodami, kaip pasiskolinti pinigų bedarbiui, gali priimti visiškai neapgalvotus sprendimus.

Tačiau norėtume pažymėti, kad aukščiau nurodyti apribojimai, visiškai nereiškia, kad kreditai nuo 18 metų nedirbantiems žmonėms negali būti suteiktos jokiais atvejais. Juk paskolų bendrovėms vertinant kliento galimybes gauti paskolą, gali būti skaičiuojamas ne tik įprastas darbo užmokestis, bet ir kito pajamos. Kaip gaunamos pajamos gali būti užskaitomos verslo, turto nuomos, investicinės ar individualios veiklos pajamos bei kiti panašūs pinigų šaltiniai, kuriuos klientas gali pagrįsti. Kitaip sakant, ieškant kaip pasiskolinti pinigų bedarbiui, svarbu įvertinti visus savo gaunamų pajamų šaltinius.

Kaip pasiskolinti pinigų bedarbiui pačiomis geriausiomis sąlygomis?

Galiausiai reikėtų pasakyti, jog paskolos įsiskolinusiems bedarbiams ir panašaus profilio klientams yra suteikiamos ypač retai, o jeigu suteikiamos tai yra pakankamai brangios. Juk skolinant pinigus nuolatinio darbo neturinčiam klientui, paskolų bendrovė patiria papildomą skolinimo riziką, kurią kompensuoja aukštesnėmis palūkanomis. Todėl ieškant kaip pasiskolinti pinigų bedarbiui, labai svarbu surasti patį geriausią ir pigiausią skolinimosi variantą.

Visų pirma reikėtų kreiptis į kuo daugiau tokią paskolą sutinkančių suteikti kredito įstaigų ir palyginti iš jų gautus pasiūlymus tarpusavyje. Tik turint iš ko rinktis galite tikėtis gauti geriausiai jūsų lūkesčius ir esamą situaciją atitinkančius paskolų pasiūlymus. Taip pat įsidėmėkite, jog jums pateiktas paskolos pasiūlymas, visiškai nereiškia, kad jūs būtinai turite jį priimti. Kaip klientas, jūs galite laisvai atsisakyti bet kokio pasiūlymo ir priimti tik labiausiai jums tinkantį.

Straipsnio santrauka
Kaip pasiskolinti pinigų bedarbiui?

Straipsnio pavadinimas: Kaip pasiskolinti pinigų bedarbiui?

Aprašymas: Kilo poreikis pasiskolinti pinigų, tačiau dirbate ne pagal darbo sutartį? Sužinokite kaip pasiskolinti pinigų bedarbiui pasirinktoje paskolų bendrovėje.

Paskelba: 2021-08-17

Atnaujinta: 2024-03-26

Leidėjas: Investicijos ir Finansai

InvesticijosirFinansai.lt

Sužinokite daugiau

Svetainė InvesticijosIrFinansai.lt nėra skolintojas, finansų ekspertas, patarėjas ar jokia kita finansinė institucija. Šioje svetainėje pateikiamas turinys nėra ir neturėtų būti suprantamas kaip patarimas, rekomendacija, pasiūlymas ar skatinimas pirkti, parduoti, sudaryti sandorį ar atlikti kitus veiksmus su finansinėmis priemonėmis. Prieš priimant sprendimą investuoti, primygtinai rekomenduojame atidžiai įvertinti savo finansinę situaciją, pasikonsultuoti su nepriklausomu finansų patarėju ir įsitikinti, jog aiškiai suprantate su investicija susijusią riziką. Investuokite atsakingai!

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Naršydami toliau jūs sutinkate su mūsų Privatumo politika ir slapukų naudojimu.