Ar tikrai galima kreiptis dėl paskolos bedarbiams, įsiskolinusiems pinigų bei turinčių kitų finansinių rūpesčių žmonėms? Realios galimybės pasiskolinti, turint tam tikrų finansinių problemų.

Nors išvengti skolų stengiamės kiekvienas, tačiau dabartiniame, visur skubančiame pasaulyje, tai padaryti ne visuomet pavyksta. Todėl kartais gali pasitaikyti situacijų, kai net ir neturint darbo prireikia pasiskolinti. Tačiau kur tokiu atveju kreiptis dėl paskolos bedarbiams įsiskolinusiems bei kitų rūpesčių turintiems žmonėms? Kokios realios galimybės gauti kreditą tokiu atveju? Į visus šiuos klausimus pasistengsime atsakyti šiame straipsnyje.

Ko galima tikėtis kreipiantis dėl paskolos bedarbiams ar įsiskolinusiems suteikimo?

Kur kreiptis dėl paskolos bedarbiams įsiskolinusiems bei kitų rūpesčių turintiems žmonėms?

Visų pirma reikėtų pažymėti, jog kreditai nedirbantiems, įsiskolinusiems ar kitų finansinių problemų turintiems žmonėms dažniausiai nėra suteikiami. Tačiau iš kitos pusės, tai, kad žmogus bedarbis, visiškai nereiškia, jog jis negauna jokių pajamų. Juk šiais laikais, pajamų galima gauti ne tik iš nuolatinio darbo, bet ir iš kitos vykdomos veiklos – verslas, individuali veikla, turto nuoma ir pan. Taigi, vertinant galimybes gauti paskolą, pirma reikėtų aiškiai įvardinti kokias pajamas žmogus gauna. Jeigu klientas turi pakankamą pajamų šaltinį, kurį gali pagrįsti dokumentais, kredito bendrovės gali priimti teigiamą sprendimą.

Kitas būdas padidinti galimybes gauti paskolą bedarbiams ar įsiskolinusiems – tai turimo turto įkeitimas. Šiuo atveju, paskolų bendrovė turi atitinkamą garantą, jog klientui negalint vykdyti prisiimtų finansinių įsipareigojimų, bendrovė galės pasinaudoti įkeistu turtu ir kompensuoti nuostolius. Iš kitos pusės, ieškant galimybių kaip pasiskolinti pinigų bedarbiui, tai turėtų būti kraštutinė priemonė. Užstatant savo turtą rizikuojama jį prarasti, todėl prieš kreipiantis dėl tokios paskolos suteikimo, reikėtų gerai pasverti savo finansines galimybes.

O kas jeigu jūs išviso negaunate jokių pajamų? Tokiu atveju reikėtų žinoti, jo kreditai be pajamų mūsų šalyje nėra suteikiami. Visos Lietuvoje veikiančios kredito įstaigos, savo klientus privalo aptarnauti vadovaudamosis atsakingo skolinimo nuostatais. Pagal šiuos nuostatus, klientui galima skolinti tik tuo atveju, jeigu jo turimų įsipareigojimų įmokos neviršija 40 proc. gaunamų pajamų. Taigi, paskolos bedarbiams, įsiskolinusiems bei pajamų neturintiems klientams, tikrai negali būti suteiktos.

Galiausiai norėtume pabrėžti, jog skolinimasis yra itin rimtas asmeninių finansų valdymo žingsnis, kurį būtina atlikti tik gerai apgalvojus visas pasekmes. Todėl prieš kreipiantis dėl paskolos bedarbiams, įsiskolinusiems bei kitų finansinių rūpesčių turintiems žmonėms, rekomenduojame pasitarti su giminėmis, draugais ar finansų specialistais. Būtinai įvertinkite savo realais finansines galimybes, kadangi nevykdomi įsipareigojimai, ilgainiui gali virsti dar didesniais rūpesčiais.

Straipsnio santrauka
Paskolos bedarbiams, įsiskolinusiems bei kitų finansinių problemų turintiems klientams

Straipsnio pavadinimas: Paskolos bedarbiams, įsiskolinusiems bei kitų finansinių problemų turintiems klientams

Aprašymas: Ar tikrai galima kreiptis dėl paskolos bedarbiams, įsiskolinusiems pinigų bei turinčių kitų finansinių rūpesčių žmonėms? Realios galimybės pasiskolinti, turint tam tikrų finansinių problemų.

Paskelba: 2021-08-17

Atnaujinta: 2024-03-26

Leidėjas: Investicijos ir Finansai

InvesticijosirFinansai.lt

Sužinokite daugiau

Svetainė InvesticijosIrFinansai.lt nėra skolintojas, finansų ekspertas, patarėjas ar jokia kita finansinė institucija. Šioje svetainėje pateikiamas turinys nėra ir neturėtų būti suprantamas kaip patarimas, rekomendacija, pasiūlymas ar skatinimas pirkti, parduoti, sudaryti sandorį ar atlikti kitus veiksmus su finansinėmis priemonėmis. Prieš priimant sprendimą investuoti, primygtinai rekomenduojame atidžiai įvertinti savo finansinę situaciją, pasikonsultuoti su nepriklausomu finansų patarėju ir įsitikinti, jog aiškiai suprantate su investicija susijusią riziką. Investuokite atsakingai!

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Naršydami toliau jūs sutinkate su mūsų Privatumo politika ir slapukų naudojimu.