Jei prireikė paskolos turint antstolių, tuomet reiškiasi jog jūsų finansinė situacija yra labai stipriai susikomplikavusi. Kreditai turintiems antstolių asmenims, oficialiai veikiančiose kredito įstaigose, nėra išduodami. Todėl šiuo atveju, kilusias finansines problema būtina spręsti kitomis priemonėmis.

Paskolos turintiems antstolių asmenims, oficialiai veikiančiose kredito įstaigose, nėra išduodami.

Nors nuo finansinių rūpesčių nesame apsaugotas nei vienas, tačiau pastaruoju metu ganėtinai dažnai tenka atsakinėti į klausimą – ar yra suteikiamos paskolos turintiems antstolių žmonėms. Jau ne kartą esame rašę, kad lengvabūdiškas požiūris į lengvai suteikiamus kreditus, gali rimtai sukomplikuoti asmeninių finansų reikalus, į kuriuos, anksčiau ar vėliau, bus priversti įsikišti ir antstoliai. Taigi, nors kreditai turintiems įsiskolinimų klientams ir gali būti suteikti, tačiau į finansinius reikalus įsikišus antstoliams – iš esmės, viskas verčiasi aukštyn kojomis. Atsakant į klausimą glaustai, paskolos turintiems antstolių klientams, nebus suteikiamos jokiose oficialiai mūsų šalyje dirbančiose kredito įstaigose.

Tačiau esant progai norėtume priminti, kad jūsų sprendimas dėl paskolos paėmimo yra vienas iš svarbiausių asmeninių finansų tvarkymo sprendimų. Finansų specialistai rekomenduoja, jog jūsų bendra skola, netūrėtų viršyti 30 proc. visų uždirbamų pajamų. Išlaikant tokią proporciją, tikrai nereikės praėjus šiek tiek laiko, kreiptis dėl paskolos turintiems įsiskolinimų išdavimo. Taigi, jeigu tenka pasiskolinti, labai svarbu neimti didesnės paskolos nei reikia bei atsakingai kontroliuoti visų turimų įsipareigojimų dydį.

Taigi, kreipiantis dėl kredito suteikimo, visuomet gerai pasvarstykite jums siūlomas skolinimo sąlygas ir įvertinkite galimybes laiku grąžinti išduotą paskolą. Kita  vertus, susidūrus su tam tikromis mokumo problemomis, labai svarbu kuo greičiau imtis visų įmanomų veiksmų, tokiai situacijai pagerinti. Nesitikėkite, kad pašliję finansiniai reikalai staiga susitvarkys savaime, nes pradelstos mėnesinės įmokos virsta delspinigiais ir didelėmis skolomis, o ilgainiui ir antstolio apsilankymu. Kuo greičiau imsitės spręsti savo finansines problemas, tuo mažesnė tikimybė, jog jums prireiks kreiptis dėl paskolos turint antstolių. Skolinkitės atsakingai.

Straipsnio santrauka
Ar verta kreiptis dėl paskolos turint antstolių?

Straipsnio pavadinimas: Ar verta kreiptis dėl paskolos turint antstolių?

Aprašymas: Jei prireikė paskolos turint antstolių, tuomet reiškiasi jog jūsų finansinė situacija yra labai stipriai susikomplikavusi. Kreditai turintiems antstolių asmenims, oficialiai veikiančiose kredito įstaigose, nėra išduodami. Todėl šiuo atveju, kilusias finansines problema būtina spręsti kitomis priemonėmis.

Paskelba: 2021-09-09

Atnaujinta: 2024-03-26

Leidėjas: Investicijos ir Finansai

InvesticijosirFinansai.lt

Sužinokite daugiau

Svetainė InvesticijosIrFinansai.lt nėra skolintojas, finansų ekspertas, patarėjas ar jokia kita finansinė institucija. Šioje svetainėje pateikiamas turinys nėra ir neturėtų būti suprantamas kaip patarimas, rekomendacija, pasiūlymas ar skatinimas pirkti, parduoti, sudaryti sandorį ar atlikti kitus veiksmus su finansinėmis priemonėmis. Prieš priimant sprendimą investuoti, primygtinai rekomenduojame atidžiai įvertinti savo finansinę situaciją, pasikonsultuoti su nepriklausomu finansų patarėju ir įsitikinti, jog aiškiai suprantate su investicija susijusią riziką. Investuokite atsakingai!

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Naršydami toliau jūs sutinkate su mūsų Privatumo politika ir slapukų naudojimu.