Ieškote kur yra suteikiamos paskolos be užstato įsiskolinusiems asmenims? Sužinokite kokiomis sąlygomis galite tikėtis pasiskolinti. Kada tikrai verta kreiptis dėl paskolos įsiskolinusiems be užstato suteikimo?

Šiais vartojimo laikais, tenka ganėtinai dažnai pastebėti, kai net ir labai gerai su savo asmeniniais finansais susitvarkantys žmonės, kreipiasi dėl kredito išdavimo. Tačiau kaip elgtis jei naujo kredito prireikė dar tuomet, kai nėra iki galo grąžintas senasis? Ir iš tiesų, kreditai turintiems skolų klientams, paprastai yra išduodami griežtesnėmis sąlygomis nei įprastos paskolos, todėl toli gražu ne kiekviena paskolų bendrovė sutinka suteikti tokią paslaugą. Taigi, šiame straipsnyje norėtume detaliau pakalbėti apie realias paskolos įsiskolinusiems asmenis be užstato suteikimo galimybes bei aptarti sąlygas, kurių galite sulaukti prašant suteikti tokį kreditą.

Paskolos be užstato įsiskolinusiems asmenims – pagrindinės keliamos sąlygos

Paskolos įsiskolinusiems asmenims be užstato sąlygos gali visiškai skirtis nuo paskolos, suteikiamos įsiskolinimų neturinčiam klientui, sąlygų.

Pirma reikėtų pasakyti, jog kreditai įsiskolinusiems žmonėms, jau nebėra negirdėta naujovė. Iš esmės, įvairios turimų skolų refinansavimo paslaugos yra teikiamos daugelyje paskolų bendrovių. Žinoma, paskolos be užstato įsiskolinusiems klientams yra teikiamos kiek aukštesnėmis palūkanomis, tačiau šiuo atveju, taip pat būtina įvertinti ir kredito įstaigos prisiimamą didesnę riziką.

Taigi, nagrinėjant galimybes, kaip gauti paskolą turint skolų, svarbu įsidėmėti, jog vartojimo paskolos yra suteikiamos be jokio turto įkeitimo. Būtent todėl paskolą suteikiančiai įstaigai yra itin svarbu įsitikinti savo kliento patikimumu. Kredito įstaiga nori žinoti, ar dėl paskolos įsiskolinusiems asmenims be užstato besikreipiantis klientas, tikrai pajėgs laiku grąžinti pasiskolintus pinigus. Būtent todėl šiai paskolų rūšiai yra taikomi žymiai aukštesni klientų vertinimo reikalavimai.

Pagrindinis aspektas į kurį reikia atkreipti dėmesį, kreipiantis dėl paskolos įsiskolinusiems be užstato suteikimo – tai jūsų gaunamos pajamos. Iš esmės, gaunamos pajamos yra pagrindinis vertinimo rodiklis, nuo kurio priklauso kredito bendrovės teigiamas arba neigiamas atsakymas. Pagal Lietuvoje veikiančius įstatymus, paskola gali būti suteikiama tik tokiam klientui, kurio mėnesinės gautos paskolos įmokos sudarytų ne daugiau kaip 40 proc. gaunamų pajamų. Kitaip sakant, norint gauti papildomą paskolą, svarbiausią yra turėti pakankamas pajamas.

Galiausiai reikėtų suprasti, kad visos paskolų bendrovių internetinėse svetainėse skelbiamos sąlygos yra tik preliminarios. Tikslią informaciją, kokiomis sąlygomis bendrovė sutiktų jums paskolinti, galėsite sužinoti tik užpildžius ir pateikus paskolos paraišką. Tai savaime suprantama, juk paskolos įsiskolinusiems asmenims be užstato sąlygos gali visiškai skirtis nuo paskolos, suteikiamos įsiskolinimų neturinčiam klientui, sąlygų. O štai kreditai turintiems antstolių klientams, paprastai visai nėra teikiami. Todėl dėl paskolos įsiskolinusiems asmenims be užstato suteikimo, rekomenduojame kreiptis į kuo daugiau skirtingų paskolų bendrovių.

Dėl paskolos įsiskolinusiems be užstato kreipkitės apgalvotai ir atsakingai

Pabaigai reikėtų priminti, kad paskolos be užstato įsiskolinusiems žmonėms yra teikiamos aukštesnėmis palūkanomis ir griežtesnėmis sąlygomis, nei įprastos paskolos. Todėl galima pagrįstai teigti, jog šios rūšies kreditai – tai ypač rimtas finansinis įsipareigojimas. Taigi, prieš kreipiantis dėl paskolos įsiskolinusiems be užstato suteikimo, pirma būtinai įvertinkite savo galimybes laiku grąžinti pasiskolintus pinigus. Prieš priimant tokį svarbų finansinį sprendimą, taip pat reikėtų pasitarti su namiškiais ir gerai įvertinti visas kitas aplinkybes. Skolinkitės atsakingai!

Straipsnio santrauka
Paskolos įsiskolinusiems be užstato – galimybės pasiskolinti

Straipsnio pavadinimas: Paskolos įsiskolinusiems be užstato – galimybės pasiskolinti

Aprašymas: Ieškote kur yra suteikiamos paskolos be užstato įsiskolinusiems asmenims? Sužinokite kokiomis sąlygomis galite tikėtis pasiskolinti. Kada tikrai verta kreiptis dėl paskolos įsiskolinusiems be užstato suteikimo?

Paskelba: 2021-09-08

Atnaujinta: 2024-03-26

Leidėjas: Investicijos ir Finansai

InvesticijosirFinansai.lt

Sužinokite daugiau

Svetainė InvesticijosIrFinansai.lt nėra skolintojas, finansų ekspertas, patarėjas ar jokia kita finansinė institucija. Šioje svetainėje pateikiamas turinys nėra ir neturėtų būti suprantamas kaip patarimas, rekomendacija, pasiūlymas ar skatinimas pirkti, parduoti, sudaryti sandorį ar atlikti kitus veiksmus su finansinėmis priemonėmis. Prieš priimant sprendimą investuoti, primygtinai rekomenduojame atidžiai įvertinti savo finansinę situaciją, pasikonsultuoti su nepriklausomu finansų patarėju ir įsitikinti, jog aiškiai suprantate su investicija susijusią riziką. Investuokite atsakingai!

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Naršydami toliau jūs sutinkate su mūsų Privatumo politika ir slapukų naudojimu.